11. 6. 2023    B tým – reportáž

Derby s Karlovými Vary branku nepřineslo

FC Viktoria Plzeň

30. kolo / Neděle 11. 6. 2023, 10:30 / TJ Slavoj Stod

30. kolo / Neděle 11. 6. 2023, 10:30
TJ Slavoj Stod

FC Viktoria Plzeň

0:0

FC Slavia Karlovy Vary

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Daněk – Fišer, Pešek, Krůta, Oravec, Pospíšil (62. Planeta), Vacek (82. Vach), Novák (82. Falout), Štauber (62. Hašek), Čihák, Lörincz (71. Deml)

FC Slavia Karlovy Vary

Jacko-Lysák – Skala, Pěkný, Prágr, Matoušek (90. Čolič), Touré (90. Pavliuk), Vyleta, Červený, Maňák (77. Uhlík), Gabriel (67. Mašata), Krčma

statistiky

ŽK: Vyleta, Krčma Rozhodčí: Beneš - Švagr, Beneš

Diváci: 210

Poslední utkání sezony odehrálo béčko na hřišti ve Stodě. Žádný gól v utkání nepadl a naše rezerva díky remíze 0:0 končí na třetím místě tabulky ČFL.

Západočeské derby začalo ve vysokém tempu. Prakticky celý první poločas viktoriáni ovládali hru a vytvářeli si zajímavé situace. Hosté poprvé zahrozili ve 13. minutě, když obrovskou šanci Varů vyrazil a poslal na břevno brankář Dominik Daněk. Poté viktoriáni pokračovali v tempu a nadále hosty tlačili, ale branka ne a ne přijít. Třaskavý první poločas tedy žádnou branku nepřinesl.

Druhá půle už sice nebyla v takovém tempu jako ta první, ale i tak se červenomodří tlačili dopředu a pokoušeli se rozbořit hradbu karlovarské Slavie. Trenér Parlásek se pokusil hru oživit a poslat do hry čerstvé síly do útoku, ale ani střídající hráči brankáře hostů překonat nedokázali.

Plzeňské béčko tedy v posledním zápase sezony remizovalo v derby s Karlovými Vary 0:0

hodnocení trenéra

Josef Parlásek: