Složení esportového týmu FCVP doznává dalších změn – v FCVP končí Radek Barták alias Typci, kterého v rámci spolupráce s organizací Inaequalis nahradí Štěpán Krua (Emphaty) a Michal Drastich (DRMi10). Opět se tak doplní složení na původní počet čtyř hráčů.

Působení týmu FCVP eSport na české FIFA scéně je zatím velmi úspěšné. V prvním roce svého fungování zaznamenali reprezentanti Viktorky hned několik výrazných úspěchů, a už jde o vítězství na dílčích turnajích CZC.cz iSport LIGY, o která se pravidelně staral T9Laky, tak třeba i vítězství na velkém Superfinále této soutěže, na které dosáhl tehdejší hráč FCVP JamesBony – mezi 16 nejlepších se navíc probojovali všichni hráči reprezentující Viktorii. Ten nejvýraznější úspěch pak přišel v lednu 2020, a sice vítězství v premiérovém ročníku DATART e:LIGY. Pod ním byli podepsaní T9Laky a Pikej.

Právě tyto hráče teď doplní v rámci spolupráce s organizací INAE dvě nové posily: Emphaty a DRMi10. Více o obou nových posilách se dozvíte na soupisce esportového týmu.

FIFA střetnutí se Spartou nahradí odložený zápas

V reakci na vyhlášení nouzového stavu na území ČR a následného pozastavení fotbalových soutěží včetně FORTUNA:LIGY, které se pochopitelně dotýká i utkání mezi Spartou a Viktorií na Letné, se oba kluby dohodly na vzájemném střetnutí na poli eSportu. Do něj se zapojí všichni členové našeho týmu včetně obou nováčků a pochopitelně bude pro fanoušky streamované skrze klubový kanál na platformě Twitch. Začátek je naplánovaný na 17:00, tedy v původní čas odloženého fotbalového utkání.