Viktoriáni i nadále pokračují ve sbírání cenných zkušeností na hostováních. Jak se jim dařilo v průběhu listopadu?

Ofenzivní univerzál Ondřej Mihálik se v listopadu objevil v akci ve čtyřech soutěžních zápaech. Celých 90 minut odehrál při výhře 2:1 nad Mladou Boleslaví a prohře 1:3 s Bohemians. V MOL Cupu s Olomoucí hrál 68 minut, při parádním obratu Dynama v duelu se Slováckem nastoupil na 63 minut.

Chorvat Marko Alvir, který působí ve slovinském Mariboru, hrál v listopadu dvakrát. Odehrál celých 90 minut při výhře 1:0 nad Koperem a 2:0 nad Bravem. V obou zápasech dostal žlutou kartu, posléze ve dvou duelech nehrál.

Po zranění se do sestavy Pardubic vrátil LukᚠMatějka. 23letý útočník hrál v základu při výhře v Teplicích, kde Pardubice uspěly 2:1. Při odehrání 68 minut dostal žlutou kartu. Při následném domácím zápasu s Olomoucí šel do hry po poločasové přestávce.

Do kolonky střelců se jako jediný hostující viktorián v listopadu zapsal Michal Hlavatý. V závěru měsíce totiž rozhodl zápas v Jablonci, který Středočeši vyhráli 1:0. Odehrál v něm 72 minut. Předtím ještě nastoupil na 74 minut proti Českým Budějovicím (prohra 1:2) a na 62 minut proti Zlínu (výhra 1:0).

V Liptovském Mikuláši hostuje dvojice plzeňských hráčů. Obránce Robin Hranáč v domácím duelu s Trnavou obdržel červenou kartu, musel tak vynechat následující zápas proti Žilině (2:2). Poté se však vrátil okamžitě do základní sestavy, prohře 0:1 s Michalovcema ale nezabránil. Brankář Dominik Sváček chytal proti Žilině, kdy i přes dva inkasované góly svůj tým podržel několika skvělými zákroky, jimiž pomohl k cenné remíze 2:2. Chytal i následně proti Michalovcům.

Záložník Dominik Kříž přidal další minuty za Sereď, když jich odehrál hned 30 při výhře 3:1 nad Dunajskou Stredou. Byla to jeho největší ligová minutហod prvního kola proti Žilině. Poté zůstal v duelech s Pohronie a Slovanem Bratislava jako nevyužitý náhradník.

V dresu žižkovské Viktorky i nadále pravidelně naskakuje Šimon Gabriel. Odehrál celé zápasy proti Prostějovu (prohra 0:1), Táborsku (remíza 0:0) a Varnsdorfu (prohra 0:2). Jeho spoluhráčem je Josef Koželuh, který v listopadu nastoupil na 78 minut proti Prostějovu a 13 minut proti Táborsku.

V Ústí nad Labem hostuje Adam Alexandr. V listopadu se v zápasové akci objevil pouze jednou, a to proti Chrudimi, kdy hrál celých 90 minut. Arma duel zremizovala 0:0.

Foto: FK Mladá Boleslav