Viktoria ve 28. kole SYNOT ligy podruhé pod trenérem Karlem Krejčím prohrála. Ukončila tak sérii šestnácti výher v řadě, čímž stanovila nový rekord.

„Již před zápasem jsme měli problémy se sestavou. Navíc se na předzápasovém rozcvičení zranil Michal Ďuriš a hráčů tak chybělo hodně. Zápasu podle mě neprospěl ani brzký termín. Utkání by slušela pozdější hodina výkopu“, říká Karel Krejčí.

Mladá Boleslav má v lize stále o co hrát. Nadále pro ní žije naděje na Ligu mistrů. „Co se týče samotného zápasu, tak domácí byli hladovější. Bylo na nich vidět, že stále hrají o hodně. Průběh byl vyrovnaný a šancí mnoho nebylo. Mohli jsme několik brejkových situací vyřešit lépe. Byl to klasický zápas o prvním gólu. Za nás asi rozhodla neproměněná šance, kdy Milan Petržela nastřelil břevno. Za pár minut zavinil Milan penaltu, kterou domácí proměnili. I díky vyloučení bylo vyrovnání obtížné. Domácí si závěr zkušeně pohlídali,“ hodnotí zápas trenér Viktorie.

Dnešní prohrou skončila obdivuhodná série šestnácti výher Viktoria v řadě. „Porážky ke sportu patří. Klukům jsem poděkoval, odpracovali to slušně. Série to byla krásná, ale jednou ta prohra přijít musela. Jedeme samozřejmě dál, liga nekončí. Máme dvě utkání a hned ve středu budeme chtít oslavy s fanoušky vylepšit výhrou nad Jabloncem,“ pokračuje Krejčí, který nezapomněl ani na početný zástup příznivců, kteří za Viktorií přicestovali do města automobilů. "Máme opravdu nejlepší fanoušky v lize. Patří jim velký dík za to, v jakém počtu dnes do Boleslavi dorazili a jak byli slyšet. Jejich podpory si moc vážím, protože nám na hřišti moc pomáhá," uzavírá Karel Krejčí.

Fotogalerie