Viktoria shop si pro všechny fanoušky připravil novou pravidelnou akci. Od minulého víkendu funguje Happy Match Day, kdy v každý zápasový den bude vybraný produkt za sníženou cenu. Nyní vás ke kabátu Macron ve slevě čeká i doprava zdarma!

Jedná se o typ akce podobné Happy Hour, jen s tím rozdílem, že Happy Match Day probíhá po celý den, kdy FC Viktoria Plzeň hraje svůj zápas. Fanshop tuto novinku rozběhl minulý týden při duelu v Mladé Boleslavi, to byly za sníženou cenu všechny zimní čepice i rukavice. Nyní přichází s druhou slevou na vybrané zboží.

Tuto neděli se můžete těšit na skvělou 40% slevu na dlouhý zimní kabát Macron, který během chladného počasí obléká realizační tým i hráči sedící na lavičce. Místo klasických 2999 Kč zaplatíte během celého zápasového dne s Bohemians pouhých 1799 Kč!

Kamenný obchod Viktoria shopu v prostorách severní věže Doosan Areny musí mít i nadále kvůli vládním nařízením ohledně pandemie koronaviru otevřené pouze výdejní okénko, proto akce probíhá pouze na eshopu.

Ale nesmutněte, nyní můžete mít kabát od Macronu ve velké slevě ještě s dopravou zdarma! Společně s Happy Match Day totiž od neděle až do konce února poběží právě akce na dopravu zdarma po České republice při objednávce nad 200 Kč. A to už se sakra vyplatí pořídit si nový kousek do šatníku!