Viktoriáni nezvládli šlágr kola v Edenu a odváží si porážku. V těžkém utkání na hřišti první Slavie se dokázal prosadit TomᚠChorý. Zápas zhodnotili trenér Michal Bílek a LukᚠKalvach.

„Pravda je, že první poločas vyšel dle našeho záměru. Podařilo se nám vstřelit branku do ničeho jsme soupeře nepustili, takový byl plán pro první poločas. Věděli jsme, že Slavia vystupňuje tempo, a že to pro nás bude složité. Branka ze standardky je nepříjemná a mrzí nás to. Slavia po ní ještě víc ožila, měla tlak, my jsme nepodrželi balon jak jsme chtěli a nakonec přišla druhá branka,” říká trenér Bílek.

„Je to škoda, protože si myslím, že kluci odevzdali maximum, víme, jak je Slavia silná v domácím prostředí. Škoda, že jsme si ke konci zápasu nevytvořili nějaký větší nápor,” dodává plzeňský kouč.

„Myslím, že zápas jsme začali, jak jsme chtěli. Slavii jsme do ničeho nepustili, dali jsme branku, což nám pomohlo. Ve druhém poločase jsme dostali brzy gól, poté ten tlak Slavie byl enormní a bohužel jsme to nevydrželi a Slavia vyhrála,” říká navrátilec do sestavy LukᚠKalvach.

„Chtěli jsme dobře bránit, bohužel se nám nedařilo po zisku podržet míč a šli jsme hned do ztráty. To je pak hrozně těžké, když má Slavia takovou kvalitu. Zatlačila nás a pak už jsme se z toho nemohli dostat,” uzavírá své hodnocení Kalvach.