Poslední kolo základní ligové části čeká na viktoriány už tuto neděli v 15:00, kdy v Doosan Areně přivítáme Teplice. A je před námi pořádná výzva. Přinášíme veškeré potřebné informace pro fanoušky.

PARTNER UTKÁNÍ: PLZEŇSKÝ DENÍK

Partnerem nedělního utkání je Plzeňský deník, který věnuje ceny i do poločasové soutěže.

HRAJEME O HODNĚ!

Viktoriáni, úkol pro neděli zní jasně – vyhrát a definitivně si zajisti třetí ligovou příčku, která by nás s definitivní platností poslal do 3. předkola Evropské ligy pro příští sezonu. „Chceme udělat tento důležitý krok a vyhrát. To je jasný cíl,“ má jasno útočník TomᚠChorý. Ve hře je hodně a bude potřeba opět vytvořit fantastickou atmosféru, chceme zažít další skvělé evropské zápasy v nové sezoně a je potřeba do toho zase šlápnout!

VÝZVA NA PERMANENTKÁŘE

Vaše místa jsou nachystaná. Prosíme, dorazte všichni, nenechte si závěr sezony ujít! Na středeční MOL Cup sice bylo prakticky vyprodána, přesto zůstalo dost volných míst právě z řad permanentkářů. V případě, že nemůžete, nabídněte prosím své místo ostatním zájemcům ZDE.

VIKTORIÁNSKÁ FANZÓNA od 12:00

I na nedělním duelu pro vás bude k dispozici nová Viktoriánská fanzóna. Na co se můžete těšit? BETANO souboj ve střelbě na brankáře s měřením rychlosti střely, Subsoccer, MAXI nafukovací šipky GAMBRINUS, přesnost střelby od PEPSI, stánek Hitrádia FM Plus a další aktivity a soutěže o zajímavé ceny. Samozřejmě nebude chybět ani Drink&food zóna – ta pro vás nově bude k dispozici i o poločasové přestávce. O ní si budete moci dojít pro něco na zub východem mezi sektory P a R a pak se vrátit zpět na své místo na start druhého poločasu.

SportIQ a Martin Fillo si pro vás nachystali zase nové cvičení. Na rozdíl od předchozích, které byly zaměřeny primárně na fotbalisty, je připravena Challenge 211, kterou může zkusit opravdu každý.

Fanzónu naleznete poblíž Pamětního místa Brány borců na pomezí sektorů P a R a startuje již dvě a půl hodiny před zápasem, tedy 15:30. Rozhodně tedy vyrazte na fotbal dřív a užijte si s celou rodinou bohatý doprovodný program.

VSTUPENKY

Vstupenky na nedělní duel jsou stále k dispozici online ZDE. V prodeji budou i před utkáním, od 9:00 ve Viktoria shopu, ve 12:30 se prodej přesune na pokladny.

PŘEDPRODEJ PERMANENTEK

Při návštěvě nedělního utkání si stávající permanentkáři mohou zakoupit nové permanentky na nadcházející sezonu 2023/2024. Prodej bude probíhat i po skočení zápasu. Kompletní informace ZDE.

BALÍČKY NA NADSTAVBU

V prodeji jsou rovněž balíčky vstupenek na nadstavbu. V prodeji jsou ve Viktoria shopu v neděli od 9:00 do 12:30. Prodej balíčků bude pokračovat po skončení zápasu na pokladnách. Kompletní informace ZDE.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 13:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (cca 14:25).

VIKTORIA SHOP

Určitě doporučujeme návštěvu Viktoria shopu, kde si zakoupíte například produkty speciální kolekce ke čtvrtfinále UECL. Otevřeno bude od 9:00, před utkáním budou k dispozici i tradiční stánky v Pallově ulici a na hlavní tribuně.

NOVINKA V OBČERSTVENÍ

Na stáncích s občerstvením budou nově k dispozici oblíbené nachos, vybrat si můžeme buď se sýrovým či salsa dipem.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

I v neděli pro vás nachystána, k dispozici budou tradiční fotbálky, fotostěna, stánek s občerstvením a soutěž v malování.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v této sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V neděli bude průchozí.

VIKTORIÁNI, T̊ÍME SE NA VÁS!