Během poločasových přestávek posledních dvou utkání byli oceněni nejlepší mládežníci ze všech kategorií FC Viktorie Plzeň za měsíce březen a duben 2019. Všem oceněným gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů do budoucna!

Mládežníci měsíce března 2019

KATEGORIE DOROSTY
Milan Krůta (U16)

„Milan příkladně přistupuje k tréninkovému procesu, v průběhu jarní části podává velmi dobré výkony v mistrovských utkáních, připsal si čtyři góly a sedm asistencí. V nedávné době byl nominován do Future reprezentace U16,“ řekl k němu trenér Josef Parlásek. Cenu si Milan převzal dodatečně, v době předávání byl na turnaji v Itálii.

KATEGORIE ŽÁCI
Zbyněk Paidar (U13)

„Zbyňkova tréninková aktivita je příkladná. V zápasech patří mezi opory týmu a to jak z hlediska výkonů, tak z hlediska působení na ostatní hráče. Dojíždí k nám denně z Domažlic, na čemž je vidět jeho velký zápal,“ chválí ho kouč Josef Šneberger. Také Zbyněk si převzal cenu dodatečně, nebo se v době předávání účastnil turnaje v Německu.

KATEGORIE PŘÍPRAVKY
Václav Oliverius (U11)

„Vašík je typický útočník s dobrým zakončením. Na hřišti je velký bojovník a nevypustí jediný souboj. Jeho zaujetí pro fotbal a zarputilost je vidět i na trénincích, kde svou pílí patří mezi nejlepší,“ vysvětlil volbu trenér TomᚠHad se svými asistenty.

KATEGORIE DÍVKY
Denisa Rancová (ml. žákyně)

„Denisa je nesmírně talentovaná hráčka. Předčívá svůj ročník a hraje už za mladší žákyně, kde prokazuje svou kvalitu a i napříč tímto týmem je jednou z nejšikovnějších hráček. V březnu měla skvělou výkonnost,“ pochválil ji šéftrenér mládeže dívek Vojtěch Křelina.

Mládežníci měsíce dubna 2019

KATEGORIE DOROSTY
Adam Pešek (U17)


„Adam má velmi dobrý přístup v tréninku i v zápasech. Podává stabilně dobré výkony a má podíl i na některých vstřelených gólech. Pokud na sobě bude tvrdě pracovat jako doposud, určitě má šanci v budoucnu něco dokázat,“ věří mu trenér Ondřej Šiml.

KATEGORIE ŽÁCI
Pavel Gaszczyk (U14)


„Pavel svojí pracovitostí a nasazením patří k nejlepším v týmu. Pravidelně se zapisuje do statistik (letos 15+19) a je důležitou částí pro hru našeho týmu. Mezi jeho přednosti patří rychlost, zakončení a obounohost. Věříme, že na sobě bude pracovat jako dosud,“ řekl kouč Martin Vísner.

KATEGORIE PŘÍPRAVKY
Jan Pacovský (U8)

„Honza prokázal v posledních měsících neuvěřitelné zlepšení po všech stránkách. Nechybí na žádném tréninku ani jiné akci. Má zdravou fotbalovou chu i drzost. Je to srdcař, který dýchá pro Viktorii Plzeň,“ zpozoroval již v jeho mladém věku trenér TomᚠMorávek.

KATEGORIE DÍVKY

Jaroslava Pavlíčková (st. žačky)


„Jarka zažila úžasný půlrok, probojovala se do reprezentací a stabilně se dostává i do kádru dorostenek. Předvádí super výkony, je v ní velký potenciál a doufám, že na sobě bude nadále pracovat a udrží se na této úrovni,“ říká šéftrenér mládeže dívek Vojtěch Křelina.

Fotogalerie