Novou posilu do útoku přivádí Viktoria z bulharského klubu Levski Sofia. Je jí třiadvacetiletý brazilský útočník Ricardinho. S klubem podepsal tříletou smlouvu.

Ricardo Vianna Filho. Nebo jen krátce Ricardinho. To je nová posila Viktorky. Třiadvacetiletý útočník, jenž ve své rodné zemi oblékal dres Sao Paula nebo Gremia Porto Alegre, v Evropě působil v portugalském Maritimu a naposledy v bulharském klubu Levski Sofia, kde v 56 zápasech zaznamenal 20 branek. Na tuto bilanci bude chtít nyní navázat v Doosan Areně!

„Poslední rok jsme hráče pozorně sledovali a k prvnímu kontaktu došlo již v zimě. Nyní jsme se rozhodli přivést jej do našeho týmu,“ řekl sportovní ředitel klubu Daniel Kolář. „Jde o kreativního a zároveň rychlostně disponovaného útočníka, který je velmi silný v zakončení. Těší nás, že se vše podařilo dotáhnout a Ricardinho se k nám může připojit do hernímu kempu v rakouském Westendorfu,“ dodal Kolář.

„Viktoria? Těším se moc. Vím, že klub hraje pravidelně evropské poháry a beru to jako velkou výzvu,“ řekl po podpisu smlouvy třiadvacetiletý útočník.