Devatenáctka se sedmnáctkou si ze hřiště pražské Dukly odvezla plný počet bodů. Dorost U16 remizoval s Motorletem. Dorostenky porazili Slovácko a B-tým žen dominoval na půdě Zlíchova.

Dukla Praha vs. FCVP U19 1:4
Střelci:
50. Zamazal - 40. Štěpán (vl.), 55. Kardos K., 75. Klimeš, 90. Dulík
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Zápas se odehrál na těžkém terénu. První poločas se nám nedařilo v osobních soubojích, do druhého poločasu jsme hru zjednodušili, vstřelili jsme tři branky a poprvé v sezoně vyhráli venku.”


FCVP U18 vs. Motorlet Praha 0:3
Střelci:
28. Doloh, 45. Doloh (pen.), 82. Mandzyuk
Hodnocení trenéra Štěpána Havránka: „Výsledek sice vypadá poměrně jednoznačně, ale naše hra nebyla špatná co se týče útočné fáze. Nicméně zápasy se rozhodují v pokutových územích a v tom byl soupeř lepší. Dal nám tři branky po našich chybách. Šance, které jsme si vytvořili, jsme neproměnili. Zápas nám ukázal, že v přechodové fázi máme dobré věci, nicméně naše efektivita v útoku i bránění dobrá nebyla. Soupeř zkrátka zaslouženě vyhrál.”


Dukla Praha vs. FCVP U17 1:2
Střelci:
78. Jirgl - 50. Sikyta, 82. Sikyta
Hodnocení trenéra Mathiua Maniaciho: „Podali jsme dobrý výkon, měli jsme míč v držení a celkově kontrolovali hru. Konečné skóre mělo být vyšší, protože jsme měli spoustu šancí a dobrých útočných kombinací. Výhra byla důležitá pro morálku a odměnila tvrdou práci hráčů.”


FCVP U16 vs. Motorlet Praha 2:2
Střelci:
48. Konvalinka, 67. Chumlen - 39. Petrák, 52. Bulíř
Hodnocení trenéra Miroslava Vlasáka: „Začátek utkání se nám vydařil, drželi jsme míč a měli několik příležitostí. V druhé polovině první půle měl více ze hry soupeř a ujal se vedení. Ve druhém poločase jsme byli po většinu času aktivnější a dvakrát se nám podařilo srovnat. V závěru utkání jsme ustáli nápor soupeře a udrželi jsme remízový stav.”


Slavia Praha vs. FCVP U13 9:6
Střelci:
6. Dvořák, 7. Dvořák, 40. Vrabec (pen.), 45. Dvořák, 53. Freimann, 58. Valenta, 61. Vrabec, 86. Pokorný, 89. Pokorný - 10. Novotný, 12. Bakaj, 13. Staněk, 26. Smolek, 34. Lopatka, 62. Novotný


Slavia Praha vs. FCVP U12 9:2
Střelci:
8. Zouhar, 12. Eliáš, 26. Pavlíček, 44. Pavlíček, 56. Porazil (vl.), 60. Vinogradov, 63. Pavlíček, 66. Eliáš, 67. Kalik - 85. Mareš, 88. Kasl
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „Slavia byla ve všech herních činnostech lepší, bylo vidět, že je i zkušenější v technicko-taktických dovednostech a v součtu zaslouženě vyhrála. Pro nás je motivací tento rozdíl mezi týmy každým půlrokem smazávat.”


Zlíchov vs. FCVP Ženy B 2:7
Střelci:
11. Landesková, 39. Kožárová - 20. Mrázová, 33. Němcová, 38. Němcová, 53. Mrázová, 58. Mrázová, 78. Alexová, 89. Němcová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Velmi dobře zvládnuté utkání a vysoká výhra, kdy jsme soupeřky skoro k ničemu nepustili. Soupeřky pouze nakopávaly míč a nám se dařilo po zisku rychle přecházet do protiútoku, kde se nám dařilo přesně zakončovat.”


FCVP WU18 vs. Slovácko 4:1
Střelci:
19. Šotová, 46. Kynclová, 70. Kynclová, 89. Blasczyková - 16. Hubová
Hodnocení trenéra Ondřej Lokaj: „Slovácko začalo utkání mnohem lépe než my a trvalo nám skoro třicet minut, než jsme se vyrovnali s tempem, které Slovácko nasadilo. Druhá půle už patřila nám, soupeře jsme dokázali přehrát i díky individuálním výkonům jednotlivých hráček.”


Sparta Praha vs. FCVP WU13 2:1 po penaltách
Střelci:
21. Straková - 38. Šandová
Hodnocení trenéra Martina Šindelky: „Po dvou dobře odmakaných zápasech jsme bohužel byli stále bez bodů. Na třetí kolo jsme se tedy vydali na Spartu, kde jsme už chtěli nějaké body získat. Už od začátku byly v zápase emoce a chu vyhrát na obou stranách. První branku jsme mohli slavit už v 10. minutě, ale bohužel naše hráčka si nepohlídala ofsajd. Holky to ale dobře namotivovalo, aby tam nechaly všechno. Během první půle jsme mohli vidět hned několik šancí na obou stranách. Gól bohužel přišel až po standardní situaci, kterou naše brankářka špatně vyhodnotila. I přes velké úsilí a spoustu šancí se nám nepodařilo do poločasu srovnat. Kromě toho, že jsme nedali góly, tak nebylo holkám co vytknout. Šli jsme tedy do druhé půle se stejným přístupem, a to přineslo ovoce už ve druhé minutě. Po krásné akci se dostala do zakončení kapitánka Sofie Šandová a s klidnou hlavou zakončila. Po vstřeleném gólu jsme měli ještě větší chu hrát, a tak jsme tlačili soupeře, ale gól z toho bohužel nepadl. Ke konci zápasu už to byl zase vyrovnaný boj až do poslední minuty. Žádný gól ale nepadl, a tak musely rozhodnout penalty. Bohužel v nich byly tentokrát úspěšnější holky ze Sparty. I tak mohu holky pochválit za získaný bod. Pokud s takovou chutí půjdeme dál soutěží, máme se ještě na co těšit.”