Již jen tři týdny a první jarní duel FORTUNA:LIGY je tady. Po nezvykle dlouhé pauze vstoupí Viktorka jako lídr tabulky do jarních bojů a my pro vás máme speciální nabídku balíčků vstupenek na první tři domácí zápasy za zvýhodněnou cenu: 3 za cenu 2. V Doosan Areně bude potřeba každého viktoriána! Zahřejeme se fotbalem, góly našich borců, skvělou atmosférou a navíc jsme pro vás nachystali speciální zimní doplňky se slevu 40%.

Zapište si do svých kalendářů, diářů: sobota, 28. ledna, 15:00.

Den, kdy to zase vypukne. Cesta, na jejímž konci jsme v loňské sezoně slavili společně s vámi mistrovský titul. Cesta, v jejíž polovině jsme o krůček před ostatními, ale do cíle nás čeká ještě spousta těžkých zápasů. A hned od úvodního zápasu chceme mít v zádech skvělé fanoušky v co nejvyšším počtu.

Na duel s Hradcem Králové vyrazíme do Doosan Areny již na konci ledna, zima nám ale určitě nebude. Zahřejem se na Viktorce! Na hřišti i v hledišti. Výkonem, atmosférou, společnou silou, případně viktoriánskými kulichy, rukavicemi, nákrčníky – ty a další vybrané zimní produkty jsme si pro vás připravili ve speciální akci se slevou. Zkrátka, tyhle zápasy nenechají nikoho chladným.

A aby nás bylo na stadionu co nejvíc, připravili jsme speciální balíček vstupenek na první tři domácí duely s Hradcem Králové, Českými Budějovicemi i Libercem. Tento balíček si můžete zakoupit od pondělí 9. ledna od 13:00 ve Viktoria shopu, na webu Plzeňské vstupenky či na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky. Za všechny tři vstupenky v balíčku zaplatíte jen cenu dvou, jedna pro vás tedy bude zdarma.

A spoléhají na vás i hráči, kteří v těchto dnech polykají tréninkové dávky zimní přípravy. „Už se to blíží a já se fakt těším. Kvůli zranění jsem polovinu podzimu zmeškal, o to větší je moje natěšení na start jara. Pevně věřím, že to naši fanoušci mají stejně a vyrazí do boje s námi,“ hlásí za kabinu záložník Jan Sýkora. „Příprava je poměrně náročná, ale makáme a děláme vše proto, abychom vás pak zahřáli našim výkonem,“ vzkazuje „Syky“.


Vybavte se pořádně!

Jak již bylo zmíněno výše, pro všechny majitele balíčků a permanentních vstupenek jsme rovněž nachystali speciální slevu na ziimní doplňky, které se vám rozhodně mohou hodit – čepice, nákrčníky, podsedáky, rukavice či teplá fleecová mikina. Tyto produkty lze za speciální cenu zakoupit ve Viktoria shopu právě po předložení balíčku či permanentky.


CENÍK BALÍČKŮ „3 ZA 2“

1) KATEGORIE 460 Kč
2) KATEGORIE 400 Kč
3) KATEGORIE 320 Kč
4) KATEGORIE 260 Kč


TERMÍNY ZÁPASŮ

Sobota, 28. 1. / 15:00 FCVP – Hradec Králové
11.2./12.2. FCVP – Dynamo České Budějovice (přesný termín bude upřesněn)
25.2./26.2. FCVP – Slovan Liberec (přesný termín bude upřesněn)


KDE BALÍČKY ZAKOUPIT

Viktoria shop PO – PÁ 9:00 – 17:00 ( v pondělí 9. 1. od 13:00 do 17:00)
Online na 
www.plzenskavstupenka.cz
Na všech 
prodejních místech Plzeňské vstupenky


PERMANENTKÁŘI

Všichni držitelé permanentních vstupenek mají samozřejmě svá místa jistá a my věříme, že ani jedna sedačka nezůstane prázdná!

JAK JE TO S VOUCHERY, KTERÉ FANOUŠCI OBDRŽELI NA AKCI VÁNOCE NA VIKTORCE

Fanoušci, kteří přišli na Viktorku oslavit Vánoce, obdrželi voucher na jedno ze tří utkání. V tuto chvíli je možné vyměnit si voucher za vstupenku utkání s Hradcem Králové, tuto výměnu je nutné provést přímo ve Viktoria shopu.

Pokud máte zájem o vstupenku na druhé (ČB) či třetí utkání (Liberec), bude možné vyměnit voucher ve chvíli, kdy bude spuštěný prodej vstupenek pouze na toto utkání (cca 17 dní před zápasem, budeme o tom informovat).

Získaný voucher nelze kombinovat s nákupem balíčku.