V sobotu jdeme opět na Viktorku! Před duelem s Libercem pro vás bude poprvé nachystána velká Viktoriánská fanzóna, která startuje již ve 13:00. Přinášíme všechny potřebné informace pro fanoušky, abyste si mohli naplno společně s námi užít Velikonoce na Viktorce.

VELIKONOCE NA VIKTORCE S VÝBORNÝM POČASÍM

Nádherné počasí zaručeno, lepší jsme snad ani nemohli objednat. Sobotní duel Viktorky je tak ideálním způsobem, jak strávit Velikonoce s přáteli a kamarády u nás, v Doosan Areně!

VIKTORIÁNSKÁ FANZÓNA

Představujeme novou Viktoriánskou fanzónu, která pro vás bude poprvé k dispozici už na sobotním zápase. Na co se můžete těšit? BETANO souboj ve střelbě na brankáře s měřením rychlosti střely, Subsoccer, MAXI nafukovací šipky GAMBRINUS, přesnost střelby od PEPSI a další aktivity a soutěže o zajímavé ceny. Samozřejmě nebude chybět ani Drink&food zóna. Fanzónu naleznete poblíž Pamětního místa Brány borců na pomezí sektorů P a R a startuje již ve 13:00. Rozhodně tedy vyrazte na fotbal dřív a užijte si s celou rodinou bohatý doprovodný program. Více info o fanzóně naleznete ZDE.

VSTUPENKY

Poslední pár set vstupenek je stále v prodeji. Neváhejte a pořiďte si je ONLINE ZDE. V den utkání se pokladny otevřou v 9:00, ale doporučujeme neváhat a pořídit si lístky s předstihem.

PARTNER UTKÁNÍ

Partnerem duelu Viktorky s Libercem jsem společnost ROSO STEEL, která věnuje i ceny do poločasové soutěže.

PERMANENTKÁŘI

Naši nejvěrnější fanoušci z řad permanenkářů mají svá místa jistá a o nic se starat nemusejí. Pokud z jakéhokoli důvodu nemůžete, lze nabídnout své místo ostatním prostřednictvím systému Nabídni své místo.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 13:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (14:25).

ZÁKAZ VHAZOVÁNÍ PŘEDMĚTŮ, VIKTORIÁNI FANDÍ SLUŠNĚ!

Na základě trestu ze zápasu se Servette FC upozorňujeme, že v Doosan Areně platí striktní zákaz vhazování jakýchkoli předmětů na hrací plochu, používání pyrotechniky, nulová tolerance platí pro jakékoli projevy rasismu a jakékoli nesnášenlivosti. Rovněž je platný zákaz kouření. Předem děkujeme všem slušným fanouškům, kteří se podílejí na skvělé atmosféře na stadionu. Viktoriáni fandí slušně!

VIKTORIA SHOP - ABY VÁS BERÁNEK NEP......

Při návštěvě zápasu rozhodně doporučujeme navštívit i nᚠViktoria shop. Bude otevřený od 9:00, využít před zápasem lze i stánek v Pallově ulici a na hlavní tribuně.

A na velikonoční pondělí platí, že je dobré mít na sobě něco nového, aby vás beránek...víte co. Tak jsme pro vás v sobotu v kamenném obchodě Viktoria shopu připravili slevu 20% na veškeré oblečení :-)

PRODEJ VSTUPENEK NA ZÁPAS SE SLAVIÍ

Volný prodej vstupenek začal ve čtvrtek ve 13:00, pokud se nevyprodají, budete si je moci pořídit i v sobotu během návštěvy Doosan Areny. Od 9:00 budou otevřené pokladny, prodej bude probíhat i po zápase.

PŘÍSPĚVEK NA CHOREO

Novinkou jsou tři polepené sběrné nádoby, do kterých můžete vhodit použitý vratný kelímek a přispějete tak touto částku Sektoru P na tvorbu choreí. Nádoby budou rozmístěné po stadionu a výrazně označené. Fanoušci ze Sektoru P dopředu děkují za všechny příspěvky.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

Na duelu s Libercem pro vás bude v sektoru H opět nachystána Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Pro děti budou připravená fotbálky, fotostěna, playstationy i velikonoční soutěž v kreslení. Chybět nebude ani oblíbený stánek s popcornem.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Tři vylosovaní fanoušci si opět o poločase zakopou o ceny přímo na branku v Doosan Areně. Ceny do soutěže přidá i partner utkání společnost Rosso Steel.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V sobotu nebude uzavřena.