Svěřenci trenéra Michala Bílka vycestovali na první zápas Ligy mistrů, který svedou se slavnou Barcelonou. Společně s prvním týmem odlétá na úvodní duel UEFA Youth League proti katalánskému celku také plzeňská devatenáctka.

Úvodní duel skupinové části nejprestižnější klubové soutěže se odehraje na téměř statisícovém stadionu Camp Nou v Barceloně ve středu 7. září od 21:00 našeho času a v přímém přenosu ho odvysílá Nova Sport 3. Sledovat jej můžete také při velkoplošném promítání v plzeňském pivovaru, více informací najdete ZDE.

Hráči po příletu absolvují na stadionu předzápasový trénink a na programu je také tisková konference. Vše můžete sledovat na našich sociálních sítích, a také zde na webu, kde vás budeme průběžně informovat. 

Všechny informace, které potřebujete vědět před zápasem s Barcelonou, si můžete přečíst v našem PREVIEW, ve kterém přinášíme všechny zajímavosti o soupeři. K poslednímu utkání Viktorky na věhlasném stadionu se vracíme zpátky v čase. Kteří naši hráči v minulosti na Camp Nou nastoupili? Nejen to se dozvíte v našem článku. 

„I jako trenér se na zápas s Barcelonou moc těším, věřím, že kluci mohou být úspěšnější, než jsme byli my. To znamená, že si více zahrají fotbal a budou úspěšní i, co se týká zisku bodů. Naše mužstvo velice zodpovědně brání a to Barceloně nemusí úplně vonět, můžeme individuálně kvalitní hráče dostat do situací, které pro ně nebudou úplně komfortní a překvapit,“ řekl před odletem asistent trenéra Pavel Horváth.

„Samozřejmě se moc těším, protože je to odměna za celou minulou sezonu a všechnu odvedenou práci. Celý ten zápas bude úžasný, čeká nás obrovský stadion a skvělá atmosféra, věřím, že si to všichni užijeme. Bude to svátek,“ prozradil na adresu blížícího se duelu krajní obránce Milan Havel, který atmosféru Ligy mistrů zažil už před čtyřmi lety.

Na zápas vycestoval tým Viktorie v následujícím složení: