Konečně na fotbal! Poprvé v nové sezoně jdeme v neděli do DOOSAN Areny na duel Viktorky s Hradcem (20:00). Nachystaná pro vás bude velká viktoriánská fanzóna a další porce novinek. Přinášíme všechny potřebné fanouškovské informace.

VSTUPENKY

Vstupenky na zápas FC Viktoria Plzeň – FC Hradec Králové jsou stále v prodeji online ZDE, na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky a ve Viktoria shopu (pátek do 17:00). V prodeji budou i v samotný den utkání od 9:00 na Ticketpointu DOOSAN Areny, od 17:30 i na pokladnách v Pallově ulici.

PŘEDPRODEJ NA KRYVBAS

Během návštěvy nedělního zápasu si permanentkáři mohou přímo na Ticketpointu zakoupit vstupenku na duel 3. předkola Evropské ligy proti Kryvbasu (čtvrtek, 15. 8. od 19:00 v DOOSAN Areně). Ticketpoint bude otevřený od 9:00, prodej bude probíhat až do zápasu i po jeho skončení. Více info k předprodeji ZDE. Ticketpoint je otevřený i dnes do 17:00, v sobotu od 9:00 do 17:00.

MHD ZDARMA

Máte už svou vstupenku? Permanentku? Skvělé, tak pro vás je zdarma MHD v Plzni tři hodiny před zápasem a hodinu po něm! Více info ZDE.

VIKTORIÁNSKÁ FANZÓNA

I v nové sezoně pro vás bude nachystaná velká viktoriánská fanzóna. Na co se můžete těšit? BETANO souboj ve střelbě na brankáře s měřením rychlosti střely, Subsoccer, MAXI nafukovací šipky GAMBRINUS, přesnost střelby od PEPSI, stánek Hitrádia FM Plus a další aktivity a soutěže o zajímavé ceny. Samozřejmě nebude chybět ani Drink&food zóna – ta pro vás nově bude k dispozici i o poločasové přestávce. O ní si budete moci dojít pro něco na zub východem mezi sektory P a R a pak se vrátit zpět na své místo na start druhého poločasu.

Více informací ZDE.

NOVINKY V OBČERSTVENÍ

Od nedělního zápasu pro vás bude rozšířená sezónní nabídka o nanuky (stánky 1 – 10 a fanzóna). V sektorech V14, V15, V16 spustíme online objednávání s donáškou přímo na vaše místo. Vše si objednáte skrze QR kód uvedený na sedačce.Tuto službu budeme postupně rozšiřovat i do dalších sektorů.

V rámci FOOD zóny ve fanzóně přibyde nový prodejce se sladkými Churros (sladý dezert u odpalovaného těsta), chybět nebude ani pojízdná kavárna a další občerstvení.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 18:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (cca 19:25).

VIKTORIA SHOP

Určitě doporučujeme návštěvu Viktoria shopu, kde si zakoupíte například zbrusu nové dresy pro sezonu 2024/2025 nebo vycházkovou kolekci Macron. Otevřeno bude od 14:00, před utkáním samozřejmě nebudou chybět tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

I v neděli pro vás nachystána, k dispozici budou tradiční fotbálky, fotostěna, stánek s občerstvením a soutěž v malování.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián opět vychází v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

Kde seženu magazín Viktorián?• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V neděli bude průchozí.

VIKTORIÁNI, T̊ÍME SE NA VÁS!