Dvaadvacetiletý gólman Adam Zadražil, který s Viktorií zahájil přípravu, se nyní definitivně stává viktoriánem. Z druholigového Táborska přichází na půlroční hostování s opcí.

Již v prosinci na startu zimní přípravy doplnil brankářské duo Staněk-Tvrdoň dvaadvacetiletý Adam Zadražil, jenž na podzim chytal druhou nejvyšší soutěž v Táborsku. Nyní je jasné, že ve Viktorii bude působit i v jarní ligové soutěži.

„Jde o perspektivního gólmana, jenž předváděl v Táborsku velmi dobré výkony. Proto jsme se rozhodli, že nyní dostane šanci i u nás a teď už to záleží jen a jen na něm,“ okomentoval příchod nového brankáře Daniel Kolář, sportovní ředitel klubu.

„Této šance si nesmírně vážím a budu se ji snažit využít, jak nejlépe to půjde. Být v týmu lídra tabulky je úžasný pocit, ale teď je důležité makat a připravit se pořádně na ligový start,“ uvedl Adam Zadražil.

Opačným směrem, tedy do Táborska, míří z Viktorie talentovaný Alexandr Sojka, jenž na podzim předváděl skvělé výkony v juniorské Lize mistrů. Stejný dres bude oblékat i další z mladíků Adam Alexandr. „Pro fotbalový růst obou hráčů je skvělé, že budou mít šanci hrát druhou nejvyšší soutěž. Přeji jim, aby se jim v Táborsku dařilo,“ uzavřel Daniel Kolář. U obou hráčů se jedná o půlroční hostování.