Jeden z nejsledovanějších duelů fotbalového jara je za dveřmi. Již v sobotu se tým trenéra Pavla Vrby představí na hřišti pražské Sparty. Pro všechny viktoriány, kteří chtějí podpořit svůj tým přímo na Letné, přinášíme tradiční servisní informace.

Výkop utkání AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň je naplánovaný na sobotu 9. března v 17:30.

Vstupenky do sektoru hostů je možné stále zakoupit přímo ve Štruncových sadech ve Viktoria shopu během standardní otevírací doby (čtvrtek 9:00–17:00, pátek 9:00–17:00). V den utkání přímo na stadionu již tyto vstupenky v prodeji nebudou. Cena jedné vstupenky je 270 Kč.

Společně se vstupenkami si stále můžete pořídit voucher na dopravu do Prahy a zpět za 200 Kč. Výjezd pořádá společnost DATA Express a v tuto chvíli se prodávají poslední místa do 5. autobusu.

Odjez všech autobusů je v sobotu ve 14:30 od parkoviště u PD Rychtářka. Žádáme fanoušky, aby přišli na místo odjezdu s předstihem a vždy nastoupili do autobusu, který mají uvedený na zakoupeném voucheru (bude kontrolováno stewardem). Autobusy vysadí všechny fanoušky v ulici Korunovační v bezprostřední blízkosti stadionu. Odsud budou doprovozeni přímo do sektoru a stejný postup bude i při odjezdu po utkání. Odjezd následuje bezprostředně po zápase (orientační čas 19:30).

Je důležité, aby se fanoušci i pro cestu nazpět prokázali platným voucherem, musí jej tedy mít celou dobu u sebe!

Brány stadionu na Letné se pro fanoušky otevřou 90 minut před výkopem, tedy v 16:00.

Přístup do sektoru hostů je z ulice U Sparty vchodem č. 5 (platí pro sektory H86, H85, D91, D92, D93, D94).

Parkování v přilehlých ulicích je vyčleněno zónami pro rezidenty, fanouškům je doporučeno přijet ke stadionu spoji MHD, případně využít odstavné parkoviště u holešovického výstaviště a na Letnou dojít skrze park Stromovka.

Fanoušci jsou povinni řídit se a dodržovat Návštěvní řád stadionu.