Viktorku čeká další velice důležitý souboj. V mladoboleslavské Lokotrans Areně se utká s Hradcem Králové. Předposlední zápas Skupiny o titul Západočeši odehrají už ve středu od 19 hodin. Asistent trenéra Pavel Horváth věří, že na výjezd s týmem pojede co nejvíce fanoušků.

Svěřence Michala Bílka zítra čeká opravdu nevyzpytatelný soupeř. „Hradec hraje výborně, hráči jsou úplně bez tlaku a na jejich hře je to znát, stejně jako práce trenéra Koubka. Díky tomu všemu teď ke konci sbírají body proti favoritům, ale my uděláme všechno proto, abychom nebyli jedním z nich,“ hlásí před očekávaným duelem asistent trenéra Pavel Horváth. „Jsme teď hodně blízko toho, o čem tady všichni sníme a nechceme, aby nás zastavil zrovna Hradec,“ pokračuje.

A jaký je zdravotní stav plzeňského kádru? „Stejně jako před minulým zápasem tam některé oděrky jsou, ale my to bereme jako hokejové play-off a v něm není čas na to, cítit nějakou malou bolest. Každý chce být na hřišti,“ sdělil majitel tří ligových titulů v dresu FCVP.

Klub na zápas zařídil fanouškům speciální akci v podobě dopravy zdarma, ti tak mají možnost dostat se na zápas i z něho jen za cenu vstupenky. „Výborná akce, byla by škoda tuhle šanci nevyužít. Měli bychom tam být všichni pohromadě, co nejvíce Plzeňáků!“