V posledních týdnech si opět naplno užíváme skvělou atmosféru zaplněné DOOSAN Areny bez jakéhokoli omezení, respirátorů, testů. Viktorka navíc jde do Finále FORTUNA:LIGY s tím, že se rve o nejvyšší příčky a fanoušci jsou jí velkou podporou.

Je tedy ideální čas si s předstihem pořídit tu NEJLEPŠÍ PERMANENTKU i na nadcházející sezonu 2022/2023. Nově si ji budete moci objednat online z domova, pozveme vás zdarma na první zápas evropského předkola a ceny zůstávají stejné jako v předchozích sezonách.

Fotbal se, díky bohu, vrátil po téměř dvou letech do normálu a můžeme si jej opět užívat společně bez jakýchkoli omezení. Jako již tradičně tak nabízíme našim fanouškům možnost zakoupení té NEJLEPŠÍ PERMANENTKY na nadcházející sezonu s dostatečným předstihem.

„Poslední zápasy ukázaly, jak skvělé máme fanoušky. Návštěvy okolo deseti tisíc jsou toho jasným důkazem. Rozhodli jsme se, že ceny permanentních vstupenek navzdory všeobecnému zdražování prakticky ve všech oblastech, zůstanou stejné jako v předchozích letech. Chceme vyjít fanouškům maximálně vstříc a věříme, že při nás budou stát i v novém ročníku. Navíc jsme se rozhodli, že nově jako benefit přidáme vstup zdarma na evropské předkolo,“ říká generální ředitel klubu Adolf Šádek.

Ano, k žádnému zdražování permanentek nedojde, ceny zůstávají stejné jako v sezonách před pandemií covidu. Zároveň ponecháváme platné všechny výhody a benefity, na které jste si již zvykli – slevy do Klubovky i Viktoria shopu, slevy u partnerů, nově navíc získáváte zdarma vstup na první utkání předkol evropských pohárů, což je jistě zajímavý a výhodný benefit a nikdy v minulosti jej permanentkáři neměli.

Novinkou, která by měla proces nákupu stávajícím držitelům výrazně usnadnit, je to, že si svou permanentku budete moci objednat online z pohodlí domova a následně vám přijde poštou. Už nebudete muset osobně na pokladnu.

Jako první si tradičně svá místa budou moci zakoupit stávající držitelé permanentek. Pro ně začne předprodej v úterý 26. dubna ve 13:00 na pokladnách DOOSAN Areny i online skrze web permanentka.com.

Volný prodej permanentek pak bude zahájen v úterý 24. května.

Ještě váháte nad pořízením té NEJLEPŠÍ PERMANENTKY? Zde je vzkaz od kapitána Lukáše Hejdy: „Fotbal na stadionu je úplně o něčem jiném než v televizi. Během jarních zápasů jste vždy vytvořili skvělou atmosféru, kterou na hřišti vnímáme a je to pro nás velká podpora. Věřím, že tomu tak bude i v nové sezoně.“

Veškeré detaily k prodeji včetně informací k cenám a termínům zveřejníme v příštím týdnu.