V prostorách restaurace Klubovka se opět uskutečnilo tradiční setkání bývalých hráčů Viktorie Plzeň, dříve Škody Plzeň. Na prosincovou ”dokopnou” dorazilo více než padesát někdejších fotbalistů, kteří zhodnotili uplynulý rok a probrali v přátelské atmosféře všechna fotbalová témata!

Sezení bylo zahájeno předáním upomínkových dárků jubilantům, kteří měli kulatá výročí. Milým překvapením pro 85letého trenéra mládeže Zdeňka Böhma, 65letého Jiřího Chvojku a 60letého Jana Homolu byly viktoriánské dresy s jejich jmény, jež předával za Viktorii tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík a za hráče pánové Miloš Paul a Ivan Bican.

Pro rekapitulaci proběhlé sezony, kdy staří páni internacionálové sehráli 4 přátelské zápasy se skóre 28:13, se dá považovat za úspěšnou sezonu. Sice mrzí jediná porážka v německém Zwieselu, která je snad omluvitelná podstatně mladšími protihráči.

Během večera, kterého se zúčastnili i hráči žijící mimo Plzeň, bylo prodiskutováno snad vše, co dokáže zvládnout fotbalový fanda – navíc s viktoriánským srdcem.

V samém závěru příjemně prožitého večera byli všichni hráči pozváni na tradiční Silvestrovský zápas, který se bude konat 31. prosince od 10:15 v Luční ulici. Kromě fotbalistů zveme na toto utkání také vás, fanoušky. Zpříjemněte si konec roku v tréninkovém areálu Viktorie Plzeň.

FC Viktoria Plzeň děkuje všem členům staré gardy za reprezentaci klubu a přeje všem hezké Vánoce a hlavně pevné zdraví v novém roce!

Fotogalerie