Skvělá zpráva pro fanoušky! Plzeňská Viktoria se jakožto účastník nadcházejícího ročníku Ligy mistrů objeví v novém vydání populární hry série FIFA od společnosti EA Sports.

„It‘s in the game,“ můžou si říkat fanoušci Viktorie Plzeň. Populární úvodní hláška ze série sportovních her od EA Sports má nyní pro plzeňské fanoušky nový význam – ‚ve hře‘ totiž najdou nově všichni hráči této série i Viktorii Plzeň!

„Jsme velmi rádi, že se v této hře objevujeme. Je to pro nᚠklub velmi prestižní záležitost a vnímáme to jako skvělou věc pro naše fanoušky,“ říká tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Jako klub, který bude letos hrát základní skupinu Champions League, se zařazujeme do elitní společnosti i v rámci populární hry. Se společností EA Sports jsme v posledních týdnech úzce spolupracovali na našem začlenění, na podobě hráčů, dresů a všech detailech," dodává. 

Viktoria Plzeň se v sérii FIFA objevuje po delší době a naši fanoušci si za svůj oblíbený tým s Kopicem, Kozáčikem či Krmenčíkem budou moci zahrát už letos na podzim, vydání hry je aktuálně naplánováno na 28. září 2018.