Druhý domácí ligový duel jara je za dveřmi! Již v neděli od 15:00 čeká Viktorku zápas s Českými Budějovicemi. Připravte si dresy, šály, kulichy a všichni do Doosan Areny, kde na vás čeká rozšířená nabídka horkých nápojů, rozcvička pro fanoušky, DJ, poločasová soutěž v kopání na bránu, magazín Viktorián s rozhovorem s Matějem Vydrou a samozřejmě skvělý fotbal. Všechny potřebné informace přinášíme na jednom místě.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Zápas s Českými Budějovicemi má výkop v 15:00. Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 13:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Nejnovější magazín Viktorián rozhodně doporučujeme. Přečtete si v něm velký exkluzivní rozhovor se zimní posilou Matějem Vydrou, představíme si další zástupce všech 4 proudů a další zajímavosti. Jeho nákupem za pouhých 29 Kč se navíc dostanete do slosování a můžete si o poločase zakopat o ceny přímo na ploše Doosan Areny. Zakoupíte ve Viktoria shopu a u prodejců na obvyklých místech kolem stadionu.

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA TEPLÝCH NÁPOJŮ

Horké kakao se šlehačkou, horká hruška či jablko GRANINI a další teplé nápoje vás během zápasu určitě zahřejí stejně jako skvělý fotbal! Speciální výdejní místa pro tyto nápoje budou na hlavní i protilehlé tribuně a v sektoru „V“. Na hlavní a protilehlé bude navíc jeden teplý nápoj roznášen i přímo na tribunu. Určitě ochutnejte a pomocí QR kódu vyberte teplý nápoj, který vám nejvíce chutnal. Dáte nám důležitou zpětnou vazbu a ještě můžete vyhrát malé ceny!

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Oblíbená poločasová soutěž s naším generálním partnerem, společností Doosan Škoda Power je zpět! Zakupte si magazín Viktorián a pokud právě jeho číslo vylosujeme, dostanete se o poločasové přestávce přímo na hrací plochu a budete si moci zakopat na branku přímo před viktoriánským kotlem. A navíc si zasoutěžíte o skvělé ceny.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený tradičně již 6 hodin před zápasem, tedy od 9:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. Pro majitele permanentek a balíčků v rámci akce Zahřejem se na Viktorce je připravena speciální nabídka zimní výbavy (rukavice, čepice, nákrčníky, podsedáky a další za speciální výhodné ceny). Stačí u nákupu předložit permici či balíček.

Pořídit si stále můžete i speciální ohřívací polštářek ve tvaru viktoriánského srdce za 79 Kč. 

Stále běží i velký zimní výprodej.

ROZCVIČKA HRÁČŮ I FANOUŠKŮ

Na stadion je určitě dobré dorazit včas, aby vám nic neuniklo. Cca ve 14:20 vyběhnou k rozcvičce naši hráči, ve 14:45 je pak připravena rozcvička i pro vás, tak určitě buďte na svých místech. Následovat bude sestava týmu a společně si zazpíváme klubovou hymnu! O dobrou náladu se od 14:00 postará i DJ přímo z hrací plochy!

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

Na sobotním utkání nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program pro vás i vaše ratolesti – připraveny budou herní konzole, fotbálek či fotostěna.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Lávka bude v den zápasu normálně otevřena.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

VSTUPENKY NA LIBEREC

Při návštěvě zápasu si samozřejmě budete moci zakoupit na pokladně i vstupenky na nadcházející ligový zápas s Libercem, který nás v Doosan Areně čeká v sobotu 25. února od 18:00. Ty jsou v prodeji i online na webu Plzeňské vstupenky a všech jejích prodejních místech.