Dlouholetý viktorián Jan Kopic zůstává i nadále členem červenomodré rodiny. Smlouvu s Viktorií Plzeň prodloužil do roku 2024.

Záložník Jan Kopic zůstane viktoriánem! Hráč s číslem 10 prodloužil smlouvu s klubem o další dva roky. 

„Honza Kopic už v klubu působí řadu let a v každé ze sezon patřil k důležitým členům týmu, prokazoval své kvality a často hrál v reprezentační formě. Věříme, že po minulé sezoně, kdy jej trápila zranění, se opět vrátí do skvělé formy a společně zažijeme další vítězství. Jsem rád, že jsme se nyní domluvili na prodloužení kontraktu, který by vypršel v létě," okomentoval podpis prodloužení Adolf Šádek, generální ředitel klubu.

„Ve Viktorce jsem maximálně spokojený, máme tady výbornou partu v kabině a zažil jsem tady největší úspěchy v kariéře. Těším se, že v budoucnu přidáme další," uvedl uvedl záložník. 

Jan Kopic přišel do Plzně před sezonou 2015/2016, s týmem tak získal dva mistrovské tituly. Ve viktoriánském dresu odehrál 160 z celkových 275 ligových duelů, dohromady za Plzeň vyběhnul do 217 soutěžních duelů a vstřelil 40 gólů. Pouze dva hráči ze současného kádru toho za Viktorku odehráli více – LukᚠHejda a Radim Řezník.

Na kontě má „Kopi“ také 25 reprezentačních startů, ve kterých vstřelil tři branky.

V této sezoně zmeškal její začátek vinou zranění, nakonec odehrál 17 soutěžních utkání a vstřelil tři branky. Dvěmi trefami sestřelil Jablonec při výhře 5:0, naposledy skóroval proti Bohemians 1905 při výhře 6:0.