Ligový kolotoč nezastavuje, Viktoria v pátém kole přivítá na svém hřišti Baník Ostrava, který se opět vrátil do nejvyšší soutěže. Baník je pověstný velkým fanouškovským jádrem, a tak i naši hráči budou potřebovat každého z vás! První časová vlna prodeje lístků začíná 10. srpna.

Výkop zápasu je naplánovaný na neděli 27. srpna v 18:30. První časová vlna, kdy se lístky dají zakoupit za výhodnější cenu, se spouští již tento čtvrtek. Druhá časová vlna započne 17. srpna.

Viktoria zvolila pro tento ročník nový model prodeje jednotlivých vstupenek. Nově se Doosan Arena dělí na čtyři cenová pásma (viz mapka stadionu níže). Při nákupu budou navíc zvýhodněni ti fanoušci, kteří si lístky zajistí s dostatečným časovým předstihem. Na zápas s Baníkem Ostrava, který spadá do druhé skupiny atraktivity soupeře, tak bude vstupenky v první časové vlně (10. 8. – 16. 8.) možné zakoupit za 200, 170, 140 a 110 korun, ve druhé časové vlně (17. 8. – den zápasu) za 230, 200, 170 a 140 korun dle příslušných kategorií. Prodej bude probíhat tak, jak jsou fanoušci zvyklí, v prostorách Viktoria shopu v jeho standardní otevírací době 9 – 17 hodin.

„Z bezpečnostních důvodů na toto utkání nebyl spuštěn online prodej vstupenek,“ upozorňuje mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Lístky tak jdou zakoupit pouze ve Viktoria shopu či na prodejních místech Plzeňské vstupenky.“ (seznam ZDE).