V Luční ulici se v poslední den kalendářního roku 2018 uskutečnil tradiční Silvestrovský zápas internacionálů Viktorie Plzeň. K překvapení účastníků se hrálo v klasickém počtu 11 vs. 11 a zápas nabídl hned 14 gólů!

Na zimu bylo v Luční ulici pěkné fotbalové počasí, hrací plocha byla dobře připravena a aktéry hlavně potěšila velká účast, která umožnila hrát v klasickém počtu 11 hráčů proti sobě. Utkaly se týmy červených a bílých, zápas skončil nerozhodně 7:7.

Mužstvo bílých nastoupilo v sestavě: Niklas – Chvojka, Vašák, Velkoborský, Kyklhorn, Pánek, Ježek, Schveinert, Purkart, Kopřiva, Švejnoha.
Mužstvo červených nastoupilo v sestavě: Mizera – Šambergr, Diepold, Forman jun., Paul, Kovařík, Smíšek, Jež, Fořt, Vlček, Baroch.

První poločas se hrál v režii červených, ale druhý poločas s aktivně hrajícím Ježkem se mužstvo bílých probudilo a střelecky srovnalo. O góly se postarali za bílé Ježek (3x), Vašák, Pánek, Purkart a Švejnoha a za červené Kovařík (2x), Fořt (2x), Baroch, Jež a Forman.

Mezi diváky se objevila také řada bývalých hráčů, například František Čaloun, Hop, Kraus, Plass, Koželuh, Troch, Kovačič, Kubata, Rejda, Žalec a mnoho dalších.

Samotný zápas se musel všem aktérům i divákům jistě líbit.

Fotogalerie