Po začátku v Evropské lize čeká na viktoriány také start domácí nejvyšší soutěže. Aktuálně vedoucí tým HET ligy bude v úvodním jarním kole hájit první příčku na půdě Olomouce. Na Hané se bude jednat o šlágr kola, nebo Sigma momentálně okupuje třetí příčku.

„Moc se těšíme na start ligy. V Olomouci chtějí hrát evropské poháry, takže to bude určitě hodně vyhecované a rozhodně nic jednoduchého. Všichni víme, jak Olomouc hraje a co nás tam čeká,“ říká exolomoucký TomᚠChorý, jenž si v zápase v Bělehradu připsal svůj první ostrý start v dresu Viktorie. „Jsem moc rád, že jsem se dostal na hřiště. I když to byli asi tři minuty, tak každý start se počítá a mě těší, že jsem nastartoval další fázi své kariéry,“ vypráví Chorý. 

„Pro nás bude start do ligy velice důležitý. Máme za sebou už jeden ostrý zápas, což nám může jen pomoci. Venkovní utkání chceme zvládnout,“ říká Matúš Kozáčik, jenž v domácí soutěži na podzim odchytal třináct utkání ze šestnácti. „Ano, máme náročný program, ale věřím, že jsme schopni se za tři dny na utkání kvalitně připravit. Olomouc je třetí v tabulce, takže se určitě bude jednat o sledované utkání, které přitáhne fanoušky. Sigma předváděla na podzim hodně dobré výkony, není náhodou, že je v tabulce takhle vysoko,“ upozorňuje Kozáčik.