Sezona vrcholí. Viktorka se bude v každém ze zbývajících zápasů rvát vždy o co nejlepší výsledek, o každý gól, o vítězství. A rádi bychom, aby byla Doosan Arena vždy maximálně zaplněná. Proto apelujeme na všechny permanentkáře, aby svá sedadla nenechávali volná!

Středeční úspěšné semifinále Mol Cupu navštívilo celkem 7 584 skvělých viktoriánů. Ač byl duel prakticky vyprodán, řada sedaček zůstala neobsazených. Především potom z řad permanentkářů.

„Atmosféra byla i tak skvělá. Všem, kteří dorazili, patří velké poděkování. Ale je škoda, že řada sedaček zůstala volná,“ říká autor dvou branek TomᚠChorý a přeje si, aby ve zbývajících duelech této sezony přišli opravdu všichni.

„Prožíváme povedenou sezonu, ale rozhodne nekončí. Zbývají ještě čtyři domácí ligové duely a my do každého z nich půjdeme naplno. Abychom byli úspěšní, abychom dělali radost fanouškům a ti u toho byli s námi v co nejvyšším počtu. Mám tedy za celý tým prosbu na všechny permanentkáře – buďte u toho s námi.“

Viktoriáni, nenechte jedinou sedačku v Doosan Areně volnou. A pokud z jakéhokoli důvodu opravdu nemůžete, uvolněte ji ostatním zájemcům skrze systém Nabídni své místo.

Děkujeme a těšíme se na vás již v neděli na duelu s Teplicemi (15:00). Opět pro vás od 12:00 bude připravena velká fanzóna.