Všechny dárky, které přinesli fanoušci Viktorie Plzeň, zástupci klubu a partneři pod stromeček během posledního ligového zápasu roku s Teplicemi, již dělají radost dětem ve Fakultní nemocnici Plzeň a zvířátkům v ZOO Plzeň. Děkujeme všem!

Hračky, knihy, stavebnice, omalovánky, kalendáře a spoustu dalšího. Trenér B týmu Pavel Horváth a asistent trenéra A týmu Marek Bakoš přivezli dárky do Fakultní nemocnice Plzeň a společně s ředitelem Václavem Šimánkem je předali hospitalizovaným dětem na oddělení větších dětí Dětské kliniky. Další dárky pak putovaly na psychiatrickou a stomatologickou kliniku. Jeden z fanoušků na dětském oddělení, který dokonce ráno odmítl propuštění z nemocnice, aby se s viktoriány setkal, pak pro hráče připravil malý dárek v podobě obrázků.

„Bylo hezké vidět, že jsme dětem udělali v předvánočním čase radost. Pro nás to byla maličkost a vždy se sem rádi budeme vracet,“ říká asistent trenéra Marek Bakoš. „Děkujeme všem viktoriánským fanouškům za krásné dárky, které rozveselily mnoho dětských tváří. FC Viktoria Plzeň je věrným partnerem pacientů ve Fakultní nemocnici a já si tohoto partnerství nesmírně vážím. Velké díky a všem přeji krásné Vánoce,“ vzkazuje ředitel nemocnice Václav Šimánek.

Ovoce, zelenina a další pochoutky. Fanoušci dodali také dárky zvířatům v ZOO Plzeň. A to již popáté! „Všem viktoriánům moc děkujeme. Naše zvířátka si pochutnala, jsme rádi, že tento projekt funguje již několik let. Zároveň přejeme všem fanouškům plzeňské Viktorky hezké Vánoce,“ řekl mluvčí ZOO Martin Vobruba.

Všem fanouškům děkujeme, že ukázali srdce na správném místě a udělali radost nejen dětem, ale i zvířatům. Poděkování patří i generálnímu partnerovi Doosan Škoda Power, který přispěl dárky pod oba stromečky. Dárky přinesli například i PMDP, Vodárna Plzeň a Plzeňský deník.