Soutěž, která odstartovala novodobou úspěšnou éru plzeňského fotbalu, dospěla do svého osmifinále, v němž viktoriánům připadl jako soupeř ostravský Baník. Přijďte červenomodré podpořit v boji o postup mezi nejlepší osmičku – duel začíná ve středu 31. října od 17:30!

Informace pro fanoušky

Permanentkáři mají jako tradičně vstup na toto utkání zdarma, ti ostatní si mohou vstupenky zakoupit na pokladně fanshopu nebo na prodejních místech Plzeňské vstupenky v těchto cenových hladinách:

  • I. kategorie – 200 Kč
  • II. kategorie – 170 Kč
  • III. kategorie – 140 Kč
  • IV. kategorie – 110 Kč

UPOZORNĚNÍ: Pivovarská lávka bude tentokráte jednosměrně uzavřena z nádvoří pivovaru ke stadionu od 16:00 – průchozí bude jen pro fanoušky hostujícího týmu.

Pohár už se tady dlouho nevyhrál, chceme to změnit, říká Řezníček

Pro hráče přichází osmifinále v nabitém programu. Po utkání Ligy mistrů na San Bernabéu minulý týden a nedělním souboji se Slováckem půjde o další utkání v krátkém časovém sledu. Hned v sobotu si navíc oba týmy zápas zopakují pod hlavičkou FORTUNA:LIGY. „Určitě to bude těžký zápas, který ale chceme zvládnout a budeme dělat vše proto, abychom postoupili. Teď se jim daří, jsou v tabulce těsně za námi a určitě to bude náročné,“ uvědomuje si před osmifinále kvalitu soupeře Jakub Řezníček.

Zkušený útočník také potvrzuje jasný cíl celého týmu, kterým je úspěch v každé soutěži. „My chceme zvládnout každý zápas. Pohár se tady navíc dlouho nevyhrál, takže bych chtěl dojít co nejdál a pokusit se ho vyhrát,“ dodává.