V neděli od 19:00 hraje Viktorka domácí zápas v Doosan Areně proti Zlínu. Přinášíme veškeré potřebné informace pro fanoušky.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Zápas se Zlínem má výkop v 19:00. Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 17:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

AUTOGRAMIÁDA JHONA MOSQUERY

Na Rodinné tribuně Hitrádia FM Plus (sektor H) na vás kromě herních konzolí, fotbálku či soutěže v kreslení čeká i autogramiáda záložníka Jhona Mosquery. Ten bude pro všechny zájemce k dispozici od 18:15 do 18:45. Určitě si tedy přijďte pro podpis či fotku! Na rodinné tribuně rovněž nebude chybět stánek s popcornem.

NÁBOROVÝ STAN NTKD

Při návštěvě Doosan Areny budou moci fanoušci opět podpořit Nadaci pro transplantace kostní dřeně (NTKD). K dispozici opět bude speciální stan NTKD (v Pallově ulici při příchodu na stadion), kde bude moct každý zdravý člověk ve věku 18-35 let vstoupit do Registru dárců.

Všichni z vás, kdo podstoupíte tento jednoduchý proces (vytření slin z dutiny ústní + vyplnění dotazníku), kterým můžete v budoucnu někomu zachránit život, získáte jako poděkování sázku zdarma v hodnotě 500 Kč od premium partnera FCVP společnosti Betano.

Podpořit NTKD můžete i zakoupením speciálního merchandisingu (tričko, hrneček, placka, propiska) ve Viktoria shopu čí zasláním dárcovských DMS či příspěvkem na transparentní účet. O projektu s Viktorkou až na dřeň! se více dozvíte ZDE.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

V zápasovém magazínu tentokrát najdete rozhovor s Liborem Holíkem a najdete v něm spoustu zajímavých informací. Zakoupíte jej na tradičních místech a opět budeme soutěžit o ceny v rámci poločasové soutěže. Jeho cena je 29 Kč.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Samozřejmě na vás čeká oblíbená poločasová soutěž s naším generálním partnerem společností Doosan Škoda Power. Zakupte si magazín Viktorián a pokud právě jeho číslo vylosujeme, dostanete se o poločasové přestávce přímo na hrací plochu a budete si moci zakopat na branku přímo před viktoriánským kotlem. A navíc si zasoutěžíte o skvělé ceny.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený jako obvykle 6 hodin před zápasem, tedy od 13:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

VSTUPENKY

Vstupenky na utkání FC Viktoria Plzeň – Trinity Zlín jsou stále v prodeji. 

VSTUPENKY NA VÝJEZD NA SPARTU A DOMÁCÍ TEPLICE

Přímo na pokladnách Doosan Areny si můžete v neděli zakoupit vstupenky na poslední utkání základní části FORTUNA:LIGY s Teplicemi, k sehnání rovněž na webu Plzeňské vstupenky a na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky.

PERMANENTKY NA NOVOU SEZONU

Stále běží předprodej permanentních vstupenek na nadcházející sezonu 2023/2024 pro stávající držitele. Pokladny pro vás samozřejmě budou otevřeny i v neděli, nákup permice tedy můžete spojit s návštěvou zápasu se Zlínem. Pokladny se v neděli otevřou ve 13:00 a prodej bude pokračovat i po zápase! Zakoupit lze rovněž online na webu permanentka.com

OBČERSTVENÍ

Na utkání se Zlínem bude provozovatel stánků s občerstvením pro sektory T10 a T11 testovat možnost objednání pokrmů přes aplikaci přímo z místa. Aplikaci si budete moci stáhnout přes QR kódy, jež budou v sektorech rozmístěny. Pokud se test osvědčí, budeme jednat o rozšíření této novinky pro celý stadion.

Vzhledem ke spoustě kladných reakcí se na našich stáncích i nadále bude prodávat novinka v našem menu – popcorn. Ochutnejte ho i vy!

NABÍDNI SVÉ MÍSTO

Pokud již dnes víte, že z jakéhokoli důvodu v neděli na fotbal nemůžete, určitě nenechávejte svou sedačku prázdnou. Permanentku můžete půjčit někomu známému nebo udělat vstřícné gesto a nabídnout své místo.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Pivovarská lávka bude otevřena.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.