V pátek odpoledne předal záložník Jan Kopic osobně dárky od všech viktoriánů, kteří je přinesli pod tradiční vánoční stromeček. Ve Fakultní nemocnici Plzeň udělají radost nejen pacientům, ale i zaměstnancům.

Zatímco jeho spoluhráči tou dobou mířili na víkendový zápas do Karviné, záložník Jan Kopic (momentálně zraněný) se vydal předat dárky nejprve do Fakultní nemocnice Plzeň a následně i do plzeňské zoo.

„Byl jsem mile překvapený, kolik dárků naši fanoušci přinesli i v této době, kdy třeba nebyla možnost jít normálně na zápas v plném počtu. Kluci z kabiny se dneska u stromečku zastavili ještě před odjezdem a na mně teď je, abych vše předal. Což samozřejmě dělám rád,“ řekl s úsměvem Jan Kopic. „Hlavně, aby naše viktoriánské dárky udělaly radost lidem, kteří musí být přes Vánoce v nemocnici, nebo zaměstnancům nemocnice, kteří se o ně dobře starají,“ dodal.

„Děkujeme všem fanouškům, kteří se zapojili do této již tradiční akce. Všechny dárky předáme a udělají velkou radost,“ řekla za FN mluvčí Gabriela Levorová.

Speciální dávku vitamínů obdrží v nadcházejících dnech i zvířata v plzeňské zoo. V průběhu týdne jsme jim pamlsky od vás pravidelně dováželi a dnes jsme zavezli poslední várku.

Viktoriáni, děkujeme a držte nám palce v sobotu v Karviné. Budeme chtít vyhrát pro vás!