Viktoriáni, je tady nový týden a zase bude plný fotbalu a důležitých zápasů. Přinášíme i aktuální informace ke vstupenkám. Pojďme na to!

BOJ O HISTORICKÝ POSTUP, DÍL 1.!

Již ve čtvrtek čeká Viktorku první duel o historický postup do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. Na stadionu v Ženevě vyběhne Viktorka ve 21:00 proti tamnímu Servette FC. Pokud ještě přemýšlíte, zda vyrazit na výjezd, ZDE najdete informace ke vstupenkám.

„Budeme chtít uspět a uhrát co nejlepší výsledek pro domácí odvetu,“ má jasno záložník Pavel Šulc. „Vím, že nás do Švýcarska pojede podpořit hodně fanoušků a chci říct, že si toho vážíme a na hřišti necháme všechno,“ dodává. 

O postupujícím mezi nejlepších osm týmů Evropské konferenční ligy se rozhodne ve čtvrtek 14. března (18:45) v odvetě v Doosan Areně. A u toho musí být všichni viktoriáni, pokud ještě nemáte vstupenky, pořiďte si ji ONLINE ZDE. Do prodeje jsme nyní pustili propadlé rezervace, takže si určitě vyberete místo do sektorů, které vám vyhovují.

PROTI SPARTĚ

Po návratu ze Ženevy čeká viktoriány důležitý a atraktivní ligový duel proti Spartě. Utkání má v Doosan Areně výkop v 18:00. V tuto chvíli je utkání již VYPRODANÉ. Chtěli bychom tedy požádat permanentkáře, kteří z jakéhokoli důvodu na utkání nepřijdou, aby ještě nabídli své místo ostatním zájemcům (ZDE). "Pokud budou propadlé rezervace z odhlášení, pustíme tyto vstupenky do prodeje a budeme o tom fanoušky informovat," upřesňuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Teď se plně koncentrujeme na pohárový duel, na ligu ale přepneme hned od pátku a jsem si jistý, že zase budeme maximálně připraveni a budeme chtít navázat na čtyři ligové výhry v řadě,“ říká obránce Robin Hranáč. Ani tento duel si rozhodně nenechte ujít.

Viktoriáni, přejeme vám úspěšný start do nového pracovního týdne a těšíme se na vás a už v Ženevě, nebo v neděli v Doosan Areně!