Na nadcházející domácí utkání se Slováckem a The New Saints může Viktoria využít zase vyšší kapacitu Doosan Areny, konkrétně 7 000 fanoušků. Přinášíme aktuální pravidla pro vstup na stadion.

Již v neděli čeká Viktorku ligový zápas se Slováckem, ve čtvrtek potom odveta 3. předkola Evropské konferenční ligy s ostrovním soupeřem. Na oba tyto zápasy bude moci být na stadionu přítomno 7 000 fanoušků. „Rozhodli jsme se pro tuto variantu, která nám v tuto chvíli přijde směrem k naším fanouškům nejpřijatelnější a pravidla pro vstup na stadion se oproti úvodním zápasům sezony nemění,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Vstupenky na oba zápasy jsou již v prodeji!

Nedělní duel se Slováckem je věnovaný permanentkářům, pro které je nachystána akce se vstupenkou k permanentce zdarma. Vstupenky jsou i ve volném prodeji a můžete si je koupit i online.

Na pohárovou odvetu s The New Saints, která se hraje ve čtvrtek 12. srpna od 19:00, si mohou nejprve vstupenky pořídit permanentkáři, od páteční 13. hodiny pak všichni zájemci ve volném prodeji (kompletní informace ZDE).

U vstupu na stadion je nutné prokázat bezinfekčnost těmito způsoby:

a) osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

b) osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

c) osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování nebo certifikátem o dokončeném očkování, že u očkování uplynulo:

- od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo

- od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC nejméně 14 dní, nebo

d) osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní.

U vstupů bude akceptována aplikace Tečka.

Všechna potvrzení musí být jinak v papírové podobě!

Potvrzení od zaměstnavatele nestačí.

Chceme fanouškům vyjít maximálně vstříc a opět zřídíme speciální testovací místo v den zápasu přímo před stadionem před sektory „T“. V neděli bude toto testovací místo otevřeno od 15:00, ve čtvrtek rovněž od 15:00. Doporučujeme si čas testu rezervovat dopředu:

(u stadionu je testovací místo otevřené od 15:00, před tím jsou termíny na testovací místo u PD Rychtářka. Po 15:00 se lze nechat otestovat na obou místech.)