Již zítra se viktoriáni vydají směr Westendorf na herní kemp. A všichni hráči včetně realizačního týmu obléknou na cestu zbrusu novou prémiovou „Athleisure“ vycházkovou kolekci od Macronu, kterou si již nyní můžete objednat i vy.

Pro sezonu 2023/2024 připravila Viktoria ve spolupráci se svým technickým partnerem Macronem velkou novinku. Hráči, trenéři i celý realizační tým FCVP poprvé obléknou prémiovou Athleisure collection, která je připravena speciálně pro viktoriány a jde o nejkvalitnější řadu zboží, kterou Macron nabízí!

„Jsme pyšní, že jsme vytvořili Athleisure kolekci pro hráče a fanoušky Viktorie Plzeň. Athleisure je prémiová stylová freestyle kolekce, která se hodí pro jakoukoliv příležitost. Plně vyjadřuje identitu a pocit sounáležitosti s tak prestižním klubem, jakým je Viktoria Plzeň,“ říká Oliver Weber, Sports marketing manager Macronu.

„Z nové vycházkové kolekce jsme nadšeni, je strašně pohodlná a vypadá skvěle,“ má jasno Jan Kliment, který měl tu možnost ji společně s Janem Sýkorou, Lukášem Hejdou a Lukášem Kalvachem poprvé obléknout během focení. „Tyto streetové věci mám strašně rád, líbí se mi,“ potvrzuje Kalvach.

Právě teď si ji můžete, viktoriáni, obléknout i vy! Nová vycházková kolekce Macron je pro vás nachystán ve Viktoria shopu i na našem e-shopu. K dispozici je samozřejmě i v dámské verzi.

Fotogalerie