Viktoriáni již znají všechny tři soupeře, se kterými poměří síly v rámci herního kempu v rakouském Westendorfu.

Na herní kemp do tradiční destinace odjíždí viktoriáni v úterý 4. července. Kromě tréninkových jednotek čeká tým trenéra Miroslava Koubka hned trojice přípravných duelů, v nichž narazí na dva německé a jednoho dánského soupeře. Zde jsou konkrétní termíny včetně hřiš, na kterých se duely odehrají.

Pátek, 7. července, 18:00 ve Westendorfu
FCVP – Hamburk

Tradiční německý klub, šestinásobný mistr, který v minulé sezoně skončil na třetím místě 2. Bundesligy a v baráží bojoval o návrat mezi elitu. Ve vzájemném dvojzápase nestačil na VfB Stuttgart a v příští sezoně bude jeho hlavním cílem postup do Bundesligy.

Pondělí, 10. července, 16:00 ve Westendorfu
FCVP – Karlsruher SC

V uplynulé sezoně skončilo Karlsruhe na 7. místě druhé Bundesligy. Tento klub ze západu Německa dvakrát vyhrál DFB-Pokal a Bundesligu hrál naposledy v roce 2009. V druhé nejvyšší soutěži se nachází nepřetržitě od roku 2019, kdy Karlsruhe postoupilo ze třetí ligy.

Pátek, 14. července, 17:00 v Kufsteinu
FCVP – FC Kodaň

Patnáctinásobný šampion Dánska, na kterého Viktorka narazila v play-off Ligy mistrů v roce 2011. Klub z hlavního města v uplynulé sezoně oslavil dánský double, když k mistrovskému titulu přidal také deváté vítězství v poháru. V sezoně 2022/2023 se stejně jako Viktorka dostal do základní skupiny Ligy Mistrů.