V neděli v 18:00 nás čeká jeden z jarních ligových šlágrů. Viktorka přivítá v Doosan Areně pražskou Spartu. Přinášíme veškeré potřebné informace pro fanoušky před tímto duelem.

VSTUPENKY

Zápas je již vyprodaný. Vstupenky již v prodeji nejsou.

NABÍDNI SVÉ MÍSTO

Pokud někdo z permanentkářů nemůže v neděli na fotbal, což si myslíme, že se nestane :-) , tak můžete své místo nabídnout ostatním zájemcům.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (cca 17:25).

PRODEJ VSTUPENEK NA ODVETU SE ŽENEVOU

Ve čtvrtek (18:45) se společně porveme o historický postup do čtvrtfinále Konferenční ligy a věříme, že nás požene opět zaplněná Doosan Arena. Pokud ještě nemáte vstupenku, pořídíte si ji online ZDE, na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky a samozřejmě během neděle od 12:00 ve Viktoria shopu, prodej se na pokladny přesune v 15:30 a bude tam probíhat i skončení utkání.

PRŮCHOD KOLEM SEKTORU HOSTŮ

Z bezpečnostních důvodů nebude již tradičně možné projít kolem sektoru hostů (od Klubovky na protilehlou tribunu).

FANOUŠCI HOSTŮ

Rovněž sektor určený pro fanoušky hostů je zaplněný. Pokud někdo z příznivců Sparty má vstupenku do jiného sektoru, upozorňujeme, že na stadion nebude z bezpečnostních důvodů vpuštěn s jakýmikoli fanouškovskými symboly svého klubu (šála, dres, atd.).

VIKTORIA SHOP – speciální akce k MDŽ.

Speciální akci si na neděli připravil i Viktoria shop. U příležitosti Mezinárodního dne žen budou k dispozici všechny produkce dámské kolekce se slevou 20%.

PŘÍSPĚVEK NA CHOREO

Novinkou jsou tři polepené sběrné nádoby, do kterých můžete vhodit použitý vratný kelímek a přispějete tak touto částku Sektoru P na tvorbu choreí. Nádoby budou rozmístěné po stadionu a výrazně označené. Fanoušci ze Sektoru P dopředu děkují za všechny příspěvky.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

I v neděli bude pro vás nachystána, k dispozici budou tradiční fotbálky, playstationy, fotostěna a soutěž v malování. Chybět nebude ani stánek s občerstvením.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER.

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V neděli bude z bezpečnostních důvodů od 15:00 uzavřena.