Třetí utkání v devíti dnech čeká na svěřence trenéra Romana Pivarníka v sobotu 20. srpna, kdy se v plzeňské Doosan Areně představí FC Fastav Zlín. Západočeši se budou chtít oklepat ze středeční porážky s Ludogorcem Razgrad a na domácí půdě naplno bodovat.

„Zlín je mužstvo, které stejně jako my nasbíralo sedm bodů. V zápase nesmíme nic podcenit, naopak musíme zůstat důslední. Chceme předvést hru, na které pracujeme, tedy být přímočaří s hodně centry do vápna a dobrým zakončením,“ říká před utkáním trenér Pivarník, jenž může počítat s kompletním kádrem. „Větší zranění v mužstvu nemáme. Z Bulharska jsme se vrátili kromě menších šrámů všichni zdraví. Změny v sestavě ale určitě přijdou. Hráči budou dva dny po zápase, navíc v úterý nás čeká odvetný zápas s Razgradem. O sestavě se rozhodnu až zítra,“ přemýšlí Roman Pivarník.

„Zlín máme z trenérského hlediska zanalyzovaný. Zítra před zápasem si sedneme a řekneme si k soupeři určité pokyny. Upozorníme hráče na jejich silné i slabé stránky, čehož věřím, že dokážeme v zápase využít,“ říká Pivarník. „Naše odhodlání nám velí v domácích podmínkách vyhrávat. Doma byla Plzeň vždy silná a já bych chtěl navázat na naše venkovní vítězství i domácí výhrou,“ uzavírá první muž plzeňské střídačky.