Další sezonu v pohárově Evropě bude viktoriánské dresy zdobit logo Nadace pro transplantace kostní dřeně. Jde již o šestou sezonu, kdy Viktoria Plzeň hrdě podporuje NTKD.

Poprvé se logo NTKD objevilo na viktoriánských dresech před 6 lety, kdy v nich Viktorka odehrála základní skupinu Ligy mistrů. Od té doby nechybělo ani v jedné pohárové sezoně a nebude tomu jinak ani letos, kdy tým trenéra Miroslava Koubka bojuje o účast v Evropské lize.

„Jsme hrdí na to, že můžeme logo NTKD opět prezentovat ve fotbalové Evropě. Naše spolupráce je dlouhodobá a těší nás, že za uplynulých šest let se povedlo přivést několik set nových členů do Registru dárců a pomáhat s osvětou v této problematice,“ uvedl Jaromír Hamouz, obchodně-marketingový ředitel klubu a člen dozorčí rady.

„Spojení našeho dresu s NTKD si vážíme a uděláme vše pro to, abychom postoupili a mohli jej nosit v co nejvyšším počtu zápasů,“ přidal se záložník LukᚠKalvach, jenž dnes povede viktoriány na hřiště v Košicích s kapitánskou páskou.

„Velmi si této podpory vážíme a jsme hrdí, když vidíme naše logo na dresu během evropských zápasů. Za celou Nadaci bych chtěl viktoriánům popřát hodně štěstí a budeme jim na cestě Evropou držet palce,“ řekl předseda správní rady NTKD a primář hematologicko-onkologického oddělení FN Plzeň Pavel Jindra.

Více informací o vstupu do Registru a další potřebné informace lze nalézt na www.kostnidren.cz. Podpořit NTKD můžete například i finančním darem či zasláním dárcovské SMS.