Domácí start sezony? Hned duel 2. předkola Konferenční ligy ve čtvrtek 27. července od 19:00. Viktoriáni, na první zápas musíme mít plnou Doosan Arenu! Přinášíme kompletní informace k předprodeji vstupenek.

Již za necelé tři týdny je to tady. První domácí zápas nové sezony. Poprvé na domácí lavičce s Miroslavem Koubkem, první evropský zápas s novými majiteli. Tady nesmí chybět žádný z viktoriánů. Hraje se o prázdninách, v příjemný večerní čas (19:00).

„Vloni nám fanoušci v kvalifikaci strašně pomohli, pojďme to zopakovat,“ vyzývá útočník Jan Kliment. „Na fanoušky Viktorky se těším,“ přidává nᚠtrenér Koubek.

Viktoriáni, to je výzva!

Do akce #prvnizapas #plnystadion chceme zatáhnout všechny viktoriány. Řekněte určitě všem svým známým, kamarádům, příbuzným že na tomhle utkání nesmí chybět. A používejte hashtagy #prvnizapas #plnystadion u všech vašich příspěvků na sociálních sítích. Doosan Arenu zaplníme!

Volný prodej vstupenek na duel FC Viktoria Plzeň – FC Drita odstartoval v úterý 11. července ve 13:00. Zakoupíte je ve Viktoria shopu (po – pá 9:00 – 17:00), online na webu Plzeňské vstupenky i na všech jejích prodejních místech.

CENÍK VSTUPENEK

1. KATEGORIE 350 Kč

2. KATEGORIE 290 Kč

3. KATEGORIE 240 Kč

4. KATEGORIE 190 Kč

PERMANENTKÁŘI JDOU ZDARMA

Všichni permanentkáři mají na tento duel vstup zdarma na svoji kartu. Pokud tedy ještě váháte s nákupem permanentky, určitě doporučujeme. Volný prodej běží ve Viktoria shopu a online na Plzeňské vstupence.

NEMَETE? NABÍDNĚTE, NEBO ODHLAŠTE

Do akce #prvnizapas #plnystadion je třeba zapojit všechny permanentkáře. Prázdná nesmí zůstat ani jedna sedačka. Pokud víte, že na zápas nemůžete, určitě nenechte své sedadlo prázdné! Permanentku jde zapůjčit někomu známému, nebo ji odhlásit prostřednictvím systému Nabídni své místo.