Dnešní zápasy Aston Villa vs. Domžale a FCVP proti Žilině uzavřely jubilejní ročník Memoriálu Stanislava Štrunce.

Aston Villa FC - NK Domžale 1:1 (3:4 po penaltách)

Úvodní utkání dnešního programu se odehrálo na hřišti v Městě Touškov. Vyrovnané utkání se zajímavými šancemi nakonec vyvrcholilo až penaltovým rozstřelem. Z počátku měl převahu anglický tým, ale penaltové skóre dokázali hráči Domžale otočit a zvítězili.


FC Viktoria Plzeň - MŠK Žilina 1:0
Gól:
22. Suchý
Sestava FCVP: Sutr - Šot, Borolič, Kubín, Šustr, Suchý, Dulík, Panoš, Honomihcl, Šmíd, Vilímek

Poslední utkání turnaje se odehrálo na hřišti 33. ZŠ v Plzni. Viktoriáni do zápasu vstupovali jako jistí vítězové letošního ročníku. Od první minuty se snažili hrát svou hru, kterou se prezentovali po celý víkend. Šance si vytvářeli nejen ze hry, ale také po standardních situacích. Střeleckou smůlu prolomil skvělou střelou kapitán týmu Daniel Suchý a ve 22. minutě poslal Viktorii do vedení nad slovenským soupeřem. 

Ve druhém poločase se začala i Žilina více tlačit dopředu a několika dobrými zákroky zabránil ve vyrovnání brankář Viktorky Sutr. I přes další šance další branka v zápase nepadla a červenomodří porazili žilinský MŠK 1:0.

Po zápase proběhl slavnostní ceremoniál, na kterém si naše devatenáctka přišla pro zasloužené zlaté medaile. Pro vítěznou trofej si došel kapitán a dnešní jediný střelec Daniel Suchý a společně s týmem ji zvedl nad hlavu. Domácí Viktoria Plzeň tak ovládla dvacátý ročník Memoriálu Stanislava Štrunce.