Viktorii Plzeň čeká v sobotu 20. srpna zápas čtvrtého kola ePojisteni.cz ligy. Na domácí půdě se od 18:30 utká s Fastavem Zlín. Vstupenky na ligový zápas lze zakoupit od středečních 9:00 hodin.

Prodej bude spuštěn ve středu 10. srpna v 9:00 hodin v nově otevřeném Viktoria shopu v severní věži Doosan Areny, jenž je v provozu každý pracovní den od 9 do 17 hodin. Stejně tak je možné zajistit si od 9:00 lístky pomocí distribučních míst plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a internetového prodeje na adrese www.plzenskavstupenka.cz. Prodej bude pokračovat do vyčerpání celkové kapacity stadionu ve Štruncových sadech. „V případě, že nebude kapacita předčasně vyprodána, otevře se pokladna stadionu také dvě hodiny před začátkem utkání,“ říká tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Bojujeme teď na dvou frontách, ale to nemění nic na tom, že naším jednoznačným cílem je vítězství. Zlín nás tu v loňském ročníku hodně potrápil a máme mu co vracet,“ zve všechny fanoušky do Doosan Areny obránce David Limberský.