Nabízíme vám speciální nabídku na následující domácí utkání v rámci Evropské ligy. Tři evropské večery, tři speciální menu, a navíc tři soupeři evropského formátu.

7. listopadu Real Sociedad, 12. prosince hvězdný Manchester United a 23. ledna RSC Anderlecht. To jsou týmy, které přivítáme u nás doma v Doosan Areně.

K těmto fotbalovým svátkům jsme si pro vás připravili speciální menu. Co obsahuje?

Na utkání proti Realu Sociedad na vás čeká španělské menu s víny dle výběru someliéra, digestiv, vstupenka na hlavní tribunu a speciální zápasová šála.

Utkání proti Manchesteru United je svátek sám o sobě, tak proč si ho nevylepšit zážitkovým tradičním menu hrabství Greater Manchester pod vedením someliéra, digestivem, vstupenkou na hlavní tribunu a speciální zápasovou šálou.

Na utkání proti RSC Anderlecht pro vás bude přichystáno tradiční Vlámské menu doplněné víny a degustací se someliérem, digestiv, vstupenka na hlavní tribunu a speciální zápasová šála.

 

Zvýhodněná cena balíčku na všechna tři utkání je 17 900,- na osobu. Večerem vás osobně provede Zlatko Míčka, viceprezident Asociace someliérů České republiky.

V případě zájmu zašlete své rezervace do 16. října do 12 hodin na e-mail – skarda@fcviktoria.cz

Další informace budou následně zaslány.

Těšíme se na vás!