Viktoria Plzeň a pivovar Gambrinus vyzývají všechny viktoriány, všechny Plzeňáky, Západočechy: pojďte s námi darovat krev! Fakultní nemocnice tuto pomoc potřebujeme a my společně ukážeme viktoriánské srdce. Jako poděkování pro vás máme lístky na fotbal a poukázky na pivo zdarma. Děkujeme za každou kapku.

Nedostatek krve v letních měsících letos ještě prohloubila pandemie covid-19. A proto jsme se rozhodli pomoci! Pojďte společně s námi ukázat viktoriánské srdce, darovat krev a udělat dobrou věc!

„Letní měsíce jsou vždy z hlediska transfuzí komplikované. Běžně se spoléháme na pravidelné dárce, ale mnoho z nich nyní krev darovat nemůže. Proto hledáme nové a jsme rádi, že jim můžeme díky Gambrinusu a Viktorii Plzeň poděkovat mimořádnou odměnou. Oceňujeme jejich iniciativu a každému, kdo přijde darovat krev jsme vděčni,” říká Václav Šimánek, ředitel fakultní nemocnice Plzeň.

Ano. Viktorka společně s Gambrinusem odmění každého, kdo se v nadcházejících dvou týdnech rozhodne darovat krev (od pondělí 9.8. do pátku 20.8.). Přímo na odběrovém místě pak od nás dostanete jako dárek dvě vstupenky na ligové utkání Viktorky s Karvinou a poukázku na dvě čepovaná piva Gambrinus, která si budete moci dát přímo na stadionu. A během zápasu vám samozřejmě přímo v Doosan Areně poděkujeme.

„Snažíme se dlouhodobě pomáhat, i proto chceme nyní vyzvat všechny naše fanoušky, aby se k nám přidali a šli darovat krev, kterou ve Fakultní nemocnici nutně potřebují. Odměnou pro všechny určitě bude dobrý pocit, že můžeme pomoci někomu zachránit život, a navíc od nás obdrží dvě vstupenky na fotbal do Doosan Areny,“ říká za klub jeho mluvčí Václav Hanzlík. „Jsem velmi rád, že se nám ozvala i řada skalních fanoušků, kteří se hodlají k výzvě přidat. Cílem je, abych je následovali i další,“ vyzývá fanoušky.

„Když jsem v rádiu zaslechl, že plzeňská nemocnice má nedostatek krve, rozhodl jsem se, že Gambrinus pomůže. Je nám jasné, že dárci jsou motivováni zejména snahou pomoci těm, kteří krev z jakéhokoli důvodu potřebují, a proto si zaslouží nᚠvelký dík. Pivo od nás je jen malou pozorností za to, že pomáhají zachraňovat životy,” doplňuje Oliver Jáchymovský, manažer značky Gambrinus, která je společně s plzeňskou Viktorkou organizátorem výzvy.

Děkujeme za každou kapku!

Viktoria Plzeň a Gambrinus společně pomáhají dlouhodobě. V minulosti společně uskutečnily například projekt Plzeňští Hrdinové či Gambrinus a Viktorka vrací pomoc Plzeňákům (zařízení návštěvní místnosti na Onkologické a radioterapeutické klinice FN Plzeň), nedávno zase připravily pro fanoušky hlasování o největší momenty klubové historie, které budou vyvedeny na limitované edici plechovek. V plánu jsou do budoucna i další zajímavé a charitativní projekty.

KDE DAROVAT?

Transfuzní oddělení FN Plzeň
17. listopadu 12, Plzeň, 301 00
Po: 6:30 - 12:00
Út: 6:30 - 12:00
St: 6:30 - 12:00, 13:00 - 17:00 (12:00 - 13:00 POLEDNÍ PAUZA)
Čt: 6:30 - 12:00
Pá: 6:30 - 12:00

JAKÉ JSOU PODMÍNKY?

Prosím pročtěte si podmínky, za kterých lze darovat. Děkujeme. Více ZDE: https://to.fnplzen.cz/node/1650