Na nedělní domácí utkání se sešívanými hlásí Doosan Arena plný stav! Atmosféra zaplněného stadionu je pro nás důležitým hnacím motorem. I proto máme prosbu na všechny majitele jednorázových i permanentních vstupenek: pokud již nyní víte, že v neděli na fotbal nemůžete, využijte, prosím, systém Nabídni své místo.

Důležité je, aby dorazili všichni, co mají doma lístek či permanentní vstupenku.

Pokud již nyní někdo z permanentkářů ví, že z jakéhokoli důvodu na fotbal nepřijde, může udělat vstřícné gesto a uvolnit své sedadlo ostatním zájemcům. "Již od prvního dne prodeje evidujeme obrovský zájem, zápas byl už po několika hodinách vyprodaný. Proto znovu zavádíme systém Nabídni své místo a chtěli bychom poprosit fanoušky, aby jej využili, pokud vědí, že na fotbal nemohou. Svým gestem udělají jednak radost lidem, na něž se původně nedostalo, ale hlavně pomohou zaplnit Doosan Arenu," říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. Pokud se permanentkář ke vstřícnému kroku odhodlá, obdrží od klubu jako poděkování voucher na 50 Kč do Viktoria shopu.

Jak to funguje?

Všechny potřebné informace o tom, co udělat, abychom společně pomohli zaplnit Doosan Arenu, a využili tak její celou kapacitu, najdete ZDE.

Viktoriáni, děkujeme, že jste v tom s námi a podporujete nás. Těšíme se na Vás v neděli, budeme Vás potřebovat!