Již zítra čeká Viktorku druhé přípravné utkání, které odehraje od 17:00 v Touškově a soupeřem jí bude Banská Bystrica. Přinášíme informace pro fanoušky, kteří se chystají nᚠtým podpořit.

Výkop přípravného duelu FC Viktoria Plzeň – MFK Dukla Banská Bystrica je v 17:00 na hřišti v Touškově, tedy 10 kilometrů od Plzně.

„Už na první zápas na Petříně přišlo opravdu hodně viktoriánů a bylo příjemné slyšet jejich podporu i v přípravném zápase. Takže se těším, že fanoušků opět dorazí co nejvíce. Půjde o duel se slovenským ligovým týmem, takže očekávám dobrý zápas,“ zve na duel v Touškově nová posila Viktorie Tom Slončík.

„Stále jsme v tvrdé fázi přípravy, ale opět si budeme chtít vyzkoušet určité herní principy. Fanoušky zveme a těšíme se na ně,“ doplnil asistent trenéra Marek Bakoš.

Vstupné na utkání činí 80 Kč, zdarma jej mají držitelé nových permanentních vstupenek na sezonu 2024/2025 a majitelé platební karty FC Viktoria od ČSOB. Vstup na stadion je od atletické dráhy. 

K dispozici bude fanouškům i stánek Viktoria shopu, kde bude probíhat outlet dresů a šortek, a to od 290 do 1290 Kč. Na místě bude také občerstvení. Stream z utkání poběží na klubovém Youtube kanále.