Poslední kolo základní části FORTUNA:LIGY obstará zápas proti pražské Dukle. Utkání opět doprovází několik bezpečnostních a servisních informací, všem viktoriánům, kteří míří do Doosan Areny, tedy doporučujeme pročíst tento článek!

  • Otevření bran stadionu

Výkop je na programu v 17:00, brány stadionu se tak otevřou již v 15:30.

  • Zápasový program

Vše začne zhruba 50 minut před výkopem prvním vstupem moderátorů. Před utkáním pak společně popřejeme klubové legendě Františku Plassovi, který oslavil 75. narozeniny, doražte tedy určitě včas. O poločase pak proběhne předání cen nejlepšním mládežníkům měsíce března 2019.

  • Pivovarská lávka

Lávka uzavřená nebude, po celou dobu tak bude zpřístupněná z obou stran.

  • Vstupenky na zápas v prodeji

Utkání s Duklou zatím není vyprodané, vstupenky si tak i nadále lze zakoupit. Možnost máte buď ve fanshopu – v pátek 26. dubna od 9 do 17 hodin či v sobotu v den zápasu od 11:00 do 14:30, případně na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE). Pokud do zmíněných 14:30 nebude zápas vyprodán, přesune se sobotní prodej vstupenek na pokladny. Lístky se dají zakoupit také online, a to buď ZDE, nebo v klubové aplikaci.

  • Prodej permic – Prodluž s Viktorkou!

Stávající držitelé permanentních vstupenek už mají jen týden na prodloužení s Viktorkou na sezonu 2019/2020! Učinit tak mohou buď dnes (v pátek 26. dubna) od 9 do 17 hodin, nebo i v den zápasu. Pokladna za severní věží se otevře již v 9 hodin ráno a možnost dojít si pro permici budete mít až do začátku utkání. Během něj se prodávat nebude, po jeho konci se však ještě pokladny na nějakou dobu otevřou. Všem však doporučujeme dorazit s předstihem před utkáním. Navíc se bude pokračovat i v neděli, a to opět od 9 do 17 hodin, a až do pátku 3. května také příští týden (včetně sváteční středy). Více informací o prodeji permic naleznete ZDE.

  • Balíček na FINÁLE FORTUNA:LIGY

Plzeňskou Viktorku čeká již příští víkend první kolo nadstavbové Skupiny o titul. Domácí atraktivní souboje svede tým trenéra Pavla Vrby se Spartou, Baníkem Ostrava a Jabloncem. Prodej vstupenek na FINÁLE FORTUNA:LIGY odstartoval ve středu a probíhat bude i v zápasový den s Duklou do 14:00 a následně v neděli do 17:00, v obou případech od 9 hodin. Více informací naleznete ZDE.

  • Stadionová aplikace

Naší novou aplikaci si můžete stáhnout na Google Play či Apple store! Díky ní si můžete po připojení na veřejnou Wi-Fi v Doosan Areně vyzkoušet její plnou funkčnost, kromě řady dalších vymožeností například navigaci do sektoru, ke stánku s občerstvením, na toalety a další.

  • Dobíjení permic

Ve fanshopu či na ostatních dobíjecích místech Plzeňské karty nadále platí, že si můžete dobíjet své chytré permanentky. Totéž bude možné na speciální dobíjecí pokladně za severní věží. Permanentkami se dá platit za občerstvení, parkovné v parkovacích domech, ve fanshopu či v MHD. A nebojte se, pokud do konce aktuálního ročníku nedočerpáte všechny peníze a zůstanou vám na kartě, nic se neděje. Starou kartou můžete platit až do konce kalendářního roku 2019, případně si peníze před startem nadcházející sezony převést na novou permanentku.

  • Schéma pokladen

  • Podmínka – fanděme slušně!

Klub FC Viktoria Plzeň byl za incident fanoušků v průběhu utkání 24. kola FORTUNA:LIGY potrestán pokutou 500 tisíc korun a podmínkou uzavření sektorů na domácí i venkovní utkání. FCVP odsuzuje jednání jednotlivců, kteří poškodili klub i jeho slušné fanoušky a vyzývá všechny návštěníky v Doosan Areně, aby respektovali návštěvní řád a pravidla slušného chování. Vyjádřeme svůj názor i podporu slušně, bez projevů rasismu, agrese a používání nebezpečné pyrotechniky. Fanděme slušně a #BezRozdilu.

  • Magazín Viktorián

V prodeji samozřejmě opět bude magazín Viktorián, ve kterém najdete za symbolických 19 Kč spoustu zajímavého. Statistiky, rozbory hráčů, exkluzivní rozhovor s Markem Bakošem, informace o nadstavbě, mládežnický servis, představení soupeře... To vše v magazínu Viktorián, který bude k zakoupení ve fanshopu či v okolí stadionu!