Po reprezentační přestávce se do Doosan Areny opět vrátí ligový fotbal. Viktoriáni přivítají na vlastním hřišti Teplice, se kterými svedli na podzim opravdovou fotbalovou bitvu. Trenér Pivarník věří, že jeho mužstvo je připraveno tak, aby se po závěrečném hvizdu mohlo radovat z vítězství.

Někteří členové prvního týmu Viktorie mají za sebou opravdu perný program. „V uplynulé době jsme dobře zvládli tři zápasy v anglickém týdnu, po kterém přišla reprezentační přestávka. Trénovali jsme tak v omezeném počtu. Tento týden dáváme tým dohromady, protože hráči absolvovali odlišný program a odlišnou zátěž. Dnes jsme se věnovali technicko-taktickým záležitostem, zítra si dáme předzápasový trénink. Všichni hráči, kteří se vrátili z reprezentací, jsou v pořádku, takže na Teplice půjdeme v plné síle,“ říká Roman Pivarník.

„Teplice se dostaly do určité herní pohody, preferují aktivní a kombinační fotbal. Čeká nás těžký soupeř, ale věřím, že se naší kvalitou dokážeme prosadit a zvítězit,“ přemýšlí o blížícím se duelu trenér Viktorie.