Po reprezentační přestávce se Doosan Arena opět chystá na ligový duel. V neděli od 17:30 čeká Viktorku zápas s pražskými Bohemians 1905. „Doma musíme vyhrát,“ má jasno trenér Pavel Vrba.

Do nedělního duelu s pražským soupeřem vstoupí viktoriáni po dvoutýdenní ligové přestávce. Na sraz reprezentací příliš hráčů z Pzně necestovalo, tým tedy trénoval prakticky v kompletním složení. „Mohli jme být pospolu, dobře potrénovat a doufám, že jsme se na závěrečnou část ligy připravili dobře,“ pochvaluje si trenér Pavel Vrba, jenž se netají tím, že pauza přišla týmu vhod. Nyní je však důležité koukat před sebe a plně se koncentrovat právě na nedělní souboj. „Dvakrát jsme prohráli venku, nyní tedy doma prostě musíme vyhrát,“ má jasno zkušený kouč.

A jakého očekává soupeře? „Bohemka vždy hraje důsledný až urputný fotbal, myslím, že se jim venku daří více než doma. Nedávno vyhráli tři nula v Karviné, což pro ně bylo velmi důležité. Přijede soupeř, který dobře brání a je nepříjemný v brejkových a standardních situacích,“ ví Pavel Vrba.

Viktoria se před vlastními fanoušky hodlá porvat o výhru a vrátit se tak znovu na vítěznou vlnu. „Musíme z dvaadvaceti střel, které jsme měli například v Teplicích, dát více gólů. Tolik střel a všeobecně šancí jsme v poslední době neměli, bohužel jsme je ve zmíněném zápase neproměnili. Ve finální fázi musíme zachovat větší klid, musíme být přesnější. Doufám, že se nám to v domácím zápase povede,“ naznačuje kouč, že cesta k úspěchu povede přes větší klid ve finální fázi.

Vstupenky na utkání jsou stále v prodeji! Prodávají se dnes a v pátek od 9 do 17 ve Viktoria shopu, dále také na prodejních místech Plzeňské vstupenky, online ZDE a taktéž v naší nové aplikaci.