Již v neděli 17. února v 17.00 čeká viktoriány jeden z klíčových ligových zápasů tohoto jara. Ve šlágru 21. kola FORTUNA:LIGY přivítá Viktorka pražskou Slavii a bude potřebovat podporu každého z vás. Vstupenky jdou do volného prodeje v úterý 5. února.

Zápas se Slavií bude nepochybně jedním ze šlágrů jarní části sezony. Viktoriáni věří, že je za vítězstvím požene vyprodaná Doosan Arena. „Tento duel si rozhodně nesmí nechat ujít žádný viktorián, budeme potřebovat každého z vás!“ vzkazuje ze soustředění ve Španělsku záložník Patrik Hrošovský. „Uvědomujeme si důležitost zápasu a budeme chtít před našimi fanoušky uspět,“ má jasno.

Pokud nejste majiteli permanentní vstupenky, kteří si své místo zajistili s předstihem a výhodně na celou sezonu, můžete využít možnosti zakoupit si vstupenku ve volném prodeji, jenž bude zahájen v úterý 5. února úderem 11. hodiny dopoledne. V tento čas se otevřou pokladny za severní věží Doosan Areny. Toto prodejní místo je jediné, kde lze vstupenky na atraktivní duel zakoupit. Nebudou k dispozici ani online, ani na prodejních místech Plzeňské vstupenky. "Jde o již tradiční postup, kdy je pro nás prioritou předejít bezpečnostním rizikům. Proto budou lístky k dispozici pouze na pokladnách Doosan Areny," vysvětluje klub.

Jeden fanoušek si bude moci zakoupit maximálně 5 vstupenek. Platit u pokladen lze tradičně hotovostí, platební kartou či poukázkami. 

Duel se Slavií spadá do 1. kategorie atraktivity, vstupenky budou v prodeji v následujících cenových relacích: 

I. kategorie 400 Kč 

II. kategorie 340 Kč 

III. kategorie 280 Kč

IV. kategorie 220 Kč 

Vstupenky do sektoru hostů si distribuuje přímo pražský klub, v Doosan Areně k dispozici nebudou. 

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADNY 

Úterý, 5. 2. 11:00 – 17:00 (prodej bude ukončený vyprodáním poslední vstupenky, pokud se tak nestane během úterý, pokladny se otevřou ve středu v 9:00. O aktuální situaci budeme informovat na klubovém webu a sociálních sítích).