Hráči Viktorie Plzeň ve šlágru 25. kola ePojisteni.cz ligy nezískali na hřišti Sparty Praha ani bod a klesli na druhou příčku tabulky. Pro Zdeňka Bečku šlo o první porážku od svého nástupu na post hlavního kouče západočeského celku.

„Zápas se mi nehodnotí lehce, ztratili jsme tři body, které potřebujeme v boji o titul. Začátek z naší strany nebyl špatný, měli jsme proměnit vyloženou šanci. Vlastní nedůsledností a podceněním jsme Spartu dostali na koně. Dostali jsme dvě branky, a ačkoli jsme se ve druhé půli zlepšili a příchodem Jana Kopice s Vaškem Pilařem jsme zlepšili naši hru po stranách, na zvrat v zápase to nestačilo,“ hodnotí nedělní duel trenér Bečka.

„Sparta nás předčila v důrazu, bojovnosti a chuti utkání vyhrát. Zarputilost a bojovnost by měly být v naší situaci, kdy bojujeme o titul, samozřejmostí. Musíme si zápas rozebrat u videa a s některými hráči si důrazně promluvit,“ přemýšlí plzeňský trenér. „Vzhledem k výsledku je návrat Václava Pilaře tím nejpozitivnějším z dnešního zápasu,“ uzavírá Zdeněk Bečka.

Fotogalerie