Šlágr 24. kola HET ligy je za dveřmi, do Plzně míří Sparta Praha. V článku najdete užitečné předzápasové informace.

Všechny fanoušky opět prosíme, aby přišli s dostatečným předstihem. Zápas byl vyprodaný, tudíž hrozí, že se budou tvořit fronty u turniketů. Společně tomu můžeme tímto zamezit. Brány stadionu se otevřou klasicky 90 minut před zápasem.

Pivovarská lávka bude od 15 hodin jednosměrně uzavřená. Projít půjde pouze z pivovaru na stadion, opačným směrem to nepůjde.

V den zápasu bude od 11 hodin probíhat prodej permanentních vstupenek na sezonu 2018/2019 pro stávající permanentkáře (více info ZDE). Poběží i po skončení utkání, a to na pokladně za severní tribunou Doosan Areny. Současně bude spuštěný také předprodej lístků na nadcházející domácí zápas proti Karviné, i k tomu bude vyčleněna speciální pokladna za severní tribunou Doosan Areny.

V okolí Doosan Areny se bude prodávat magazín Viktorián, ve kterém mj. najdete velice zajímavý rozhovor s asistentem trenéra Dušanem Fitzelem, mládežnický servis, statistiky a další novinky.

I na ligovém utkání platí zákaz jakéhokoliv projevu rasismu a používání pyrotechniky. Prosíme všechny fanoušky o respektování těchto důležitých pravidel.

Mezi sektory S a T je kvůli blízké stavbě zúžený prostor. „Prosíme tedy fanoušky pohybující se v okolí těchto sektorů o shovívavost. Vše je ale zabezpečené, jde tedy jen o preventivní informaci,“ informuje Václav Hanzlík.